22. jūnijā ap plkst. 13:40 Ventspilī, Durbes ielā kādai 1951. gadā dzimušai sievietei pagaidām nenoskaidrots jaunietis, nodarījis miesas bojājumus un no rokām izrāvis somiņu. Policija uzsākusi kriminālprocesu.

22. jūnijā ap plkst. 15:00 Ventspils novada Piltenē kādās mājās izcēlās konflikts laulāto starpā. Rezultātā 68 gadus vecais vīrs piekāva savu 65 gadus veco sievu, nodarot viņai vidēji smagus miesas bojājumus. Policija ierosinājusi kriminālprocesu.

24. jūnija rītā Ventspilī, Aleksandra ielā konstatēts, ka no mājas pagalma ir nozagta automašīna VW Golf. Pēc neilga laika auto tika atrasts Jūras ielas māju pagalmā. Policija precizē notikušā apstākļus.

24. jūnijā plkst. 11:00 Ventspilī, Sarkanmuižas dambī konstatēts, ka no pagalma nozagta automašīna Audi 80. 26. jūnija rītā automobilis tika atrasts Ventspilī, Stacijas ielā. Policija uzsākusi kriminālprocesu, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

25. jūnijā ap plkst. 19:00 Ventspilī, Saules ielā, konstatēts, ka no ēkas ratiņtelpas ir nozagts kalnu velosipēds. Policija precizē zādzības apstākļus.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Brīvā Latvija 29.06.2016, 09:13:26

    "Ventas Balss" par notikušo vēsta plašāk.
    "Nogāžot viņu zemē, garnadzis atņēmis sievietei somu. Jāsaka, ka uzbrucējs nav bijis viens - divi līdzdalībnieki stāvējuši turpat. Kopā ar cietušo bijuši arī viņas mazbērni, kļūstot par notikušā aculieciniekiem. Noziegumu sarežģī ne tikai somiņas zādzība un uzbrukums cilvēkam, bet arī tas, ka bērni guvuši psiholoģisku traumu.."

    Izskatās pēc kārtējās multikulturālisma izpausmes.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: