Laika posmā no 19. jūnija līdz 25. jūnijam, kad Valsts policija strādāja pastiprinātā režīmā, lai nodrošinātu satiksmes drošības un sabiedriskās kārtības uzraudzību uz ceļiem, Ventspilī reģistrēti 11 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 4 ar cietušajiem. Aizturēti 5 transportlīdzekļu vadītāji alkoholisko dzērienu ietekmē, no tiem 2 velosipēdu vadītāji.

Viens vadītājs bija sēdies pie stūres bez t/l vadīšanas tiesībām. Noformēti 17 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet pavisam kopā Ventspils pusē noformēti 45 protokoli, kā arī veiktas 1425 alkohola pārbaudes.

20. jūnijā ap plkst. 17:10 Ventspilī pa Lāčplēša ielu 1986. gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli Kawasaki, netika galā ar vadību un nokrita. Ārstējas mājās. Ap plkst. 23:55 tika saņemta informācija, ka Ventspilī, Talsu un Lidotāju ielu krustojumā a/m Ford focus vadītājs, 1960. gadā dzimis vīrietis, neievēroja distanci un izraisīja sadursmi ar priekšā stāvošo a/m Audi A4 avant, kuru vadīja 1992. gadā dzimusi sieviete. Viņa negadījumā cietusi. Ir uzsākts kriminālprocess.

22. jūnijā ap plkst. 19:26 Ventspilī, Riņķa ielā, pa velosipēdistu celiņu 1978. gadā dzimusi sieviete un 2004. gadā dzimis zēns vadīja velosipēdu vienā virzienā, un neuzmanības rezultātā notika sadursme. Abām personām konstatēti maznozīmīgi miesas bojājumi.

24.jūnijā saņemta informācija, ka slimnīcā nogādāts 1977. gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā ar ķermeņa sasitumiem. Cietušais paskaidroja, ka Ventspilī, Ganību ielā, uz gājēju pārejas viņu notriekusi a/m Audi 80. Sīkāku skaidrojumu nesniedza.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: