Apsūdzības celšanai prokuratūrā nodota krimināllieta par cilvēka piekaušanu līdz nāvei, par ko aizdomās tiek turēti divi jauni vīrieši.

Jau ziņots, ka laika posmā no 15. līdz 16. augustam meža masīvā Pārventā tīši miesas bojājumi tika nodarīti kādam 48 gadus vecam vīrietim, kurš no gūtajām traumām vēlāk mira. Policijā par notikušo uzsākta kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas par tīša, smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

 

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka 15.augustā vakarā uz meža masīvu Ventspilī lietot alkoholu devās pieci vīrieši, daži no viņiem pēc laika aizgāja mājās, bet palika divi - 25 un 24 gadus veci vīrieši. Netālu no viņiem atradās kāds cits vīrietis, kurš ar abiem nebija pazīstams. Pēc kāda laika abi devās pie gados vecākā vīra, sāka viņu sist un spārdīt ar kājām. Pēc tam aizgāja un atstāja viņu vienu guļot meža laukumiņā.

 

Agrā rīta stundā cietušais ieradās mājās un sūdzējās par stiprām sāpēm. Viņa māte izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību, vīrietis tika nogādāts slimnīcā, taču tur no gūtajām traumām dienu vēlāk mira.

 

Abiem vīriešiem, kuri nodarīja miesas bojājumus, tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Pirmstiesas izmeklēšanas laikā savākts pietiekams pierādījumu kopums, kas pierāda abu vīriešu vainu noziedzīgajā nodarījumā, tādēļ krimināllietas materiāli nodoti Ventspils prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: