Trešdien, 30. augustā, Ventspils Jaunrades namā notiks ikgadēja pedagogu mācību gada ievadkonference, kuru ikvienam būs iespēja vērot tiešraidē no plkst. 10:00 portālā www.ventspils.lv.

Sanāksmē Ventspils Izglītības pārvaldes Metodiskā dienesta vadītāja Inga Pāvula kopā ar pedagogiem pārrunās Metodisko dienu pieredzi, kas norisinājās 28. un 29. augustā, kā arī metodisko darbu jaunajā mācību gadā. Savukārt Izglītības pārvaldes vadītājas vietniece Inguna Rudēvica klātesošos informēs par aktualitātēm izglītībā un pilsētā realizētajās Rīcības programmās, kā arī pastāstīs par Ventspils izglītības iestāžu iesaisti Eiropas Savienības finansētajos projektos izglītībā. Konferences laikā pedagogus uzrunās arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Konferenci ikviens varēs vērot tiešraidē portālā www.ventspils.lv.

Savukārt plkst. 12.00 uzstāsies vieslektori mg.psych. Edmunds Vanags un mg.psych. Reinis Upenieks ar prezentāciju “Pašvadīta mācīšanās: kas mums no tās?”. Prezentācijā tiks pārrunāts projekts Skola 2030 un kompetenču pieeja izglītībā, pievēršot īpašu uzmanību pašvadītas mācīšanās attīstīšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: