2017. gada 3. janvārī plkst. 10.00, piedaloties Ventspils pilsētas domes un Izglītības pārvaldes pārstāvjiem, Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē „Pasaka” svinīgi tiks atklāta grupiņa bērniem no 1,5 gadu vecuma, kurā tiks īstenota vispārējā pirmsskolas izglītības programma.

Tā kā katru gadu pirmsskolas izglītības iestādēs pieaug pieprasījums pēc vietām grupiņās bērniem no 1,5 gadu vecuma, tika nolemts programmas „Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē „Pasaka” atvērt grupa bērniem no 1,5 gadu vecuma, nodrošinot šajā grupā vietas 16 bērniem. Šobrīd pirmsskolas izglītības iestādē „Pasaka” darbojas 10 grupas - 7 grupās tiek īstenota pirmsskolas izglītības mazākumtautību programma, bet 3 – vispārējā pirmsskolas izglītības programma.

11. grupiņas remontdarbos Ventspils pilsētas pašvaldība ieguldījusi EUR 25 221, savukārt grupiņas darbības nodrošināšanai veiktas iegādes kopā par EUR 10 228.

Svinīgo pasākumu ar uzrunu atklās pirmsskolas izglītības iestādes „Pasaka” vadītāja Marika Lemberga. Pēc uzrunas izskanēs muzikāls sveiciens „Cip, cip cālīši”. Vārds tiks dots arī Ventspils pilsētas domes un Izglītības pārvaldes pārstāvjiem. Pēc tam sanākušie viesi, jaunie audzēkņi un viņu vecāki tiks aicināti iesaistīties kopīgās rotaļās, lai kopīgi izkustētos jaunajā grupiņas telpās, bet pasākuma noslēgumā galdā tiks celts svētku kliņģeris.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: