Tuvojas pavasaris un kārtējo reizi tuvojas arī pasākums “Karjeras diena” Ventspils augstskolā, kas šogad notiks 20. aprīlī.

„Karjeras diena” ir notikums, kura mērķis - studentiem un darba devējiem tikties aci pret aci, lai veidotu savstarpēju dialogu. Studentiem tā ir iespēja uzzināt vairāk par attiecīgo nozari, iepazīties ar potenciālajiem darba devējiem, uzzināt par pieejamām darba iespējām un prakses vietām. Darba devējiem – piesaistīt jaunus darbiniekus un popularizēt savu uzņēmumu.

 

Uzņēmumiem būs iespēja ievietot sava uzņēmuma informāciju Ventspils Augstskolas „Karjeras ceļvedī”, uzstāties ar prezentāciju, kas nav garāka par 15 min, vai prezentēt sevi ar stenda palīdzību. Pasākuma dalībnieki parādīsies projekta mārketinga aktivitātēs, piemēram, sociālajos tīklos, plakātos un cita veida reklāmās.

 

Studentu lekciju grafiks tiks pielāgots pasākuma dienai, lai visu fakultāšu (Ekonomikas un pārvaldības, Informāciju tehnoloģijas un Tulkošanas studiju) studentiem - būtu iespēja apmeklēt visus stendus, prezentācijas, kā arī aprunāties ar uzņēmumu pārstāvjiem un noskaidrot sev interesējošus jautājumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: