Līgumu par sadarbību parakstījusi Ventspils Augstskola un Ogres tehnikums. Tehnikuma pārstāvji pagājušajā nedēļā bija ieradušies vizītē Ventspilī.

Līguma mērķis popularizēt izglītību jauniešu vidū, turklāt orientējot jauniešus uz tādu profesiju apguvi, kas atbilst valsts sociāli ekonomiskajai virzībai, Latvijas tautsaimniecības prioritātēm un attīstības plāniem. Tāpat arī vidējās un profesionālās izglītības kvalitātes paaugstināšana.

Ventspils Augstskolai apņemas iepazīstināt Ogres tehnikuma audzēkņus un pedagogus ar augstskolā īstenojamām studiju programmām un studiju iespējām, nodrošināt Ogres tehnikumu ar vieslektoriem un iesaistīties tehnikumu mācību materiālu izstrādē. Savukārt ogrēnieši popularizēs Ventspils Augstskolas studiju programmas un organizēs audzēkņu grupas, kas apmeklēt augstskolu.

 

Ventspils Augstskola turpina sadarboties arī ar Ventspils Tehnikumu, nozares profesionālās izglītības procesa nodrošināšanā, popularizēšanā un attīstības veicināšanā. Abas iesaistītās puses veicinās pedagoģisko sadarbību starp tehnikumu un augstskolu, sadarbosies profesionālās orientācijas pasākumu organizēšanā, pedagoģiskā personāla izglītošanā u.c.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: