Lembergs atbild uz iedzīvotāju jautājumiem un stāsta par Panamas dokumentiem un sorosoīdu spēlītēm.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -1
    norge 25.04.2016, 22:20:02

    tad jau ari A Lemberga kungs varetu atvainoties tiem Latvijas pilsoniem kuri strada un dzivo arzemes ? JO A Lemberga kungs nosauca vinus par laimes m,ekletajiem!!!!!! NE JAU VISIEM DRAUGI MIRSTOT ATSTAJ MANTOJUMA MILIONUS .

  • -6
    Dite 30.04.2016, 23:28:21

    Nesaprotu, kas apzīmējumā "laimes meklētājs" ir tik aizvainojošs?
    Vai laimi meklēt ir slikti? Par ko satraukums?

  • 0
    funky monky 02.05.2016, 01:21:06

    Ditei
    Vai laimi meklēt ir slikti? Nē, nav. Slikti ir, ja tos, kas meklē darbu un iztiku, nosauc par laimes meklētājiem. Lembergs un, tā saucamie, sorosoīdi ir, kā krievi saka - dva sapoga - para - abi lieli demagogi, kas izmelos vilku no meža ārā.
    P.s. Ja paskatamies mēra kunga bērnu un ex-sievas īpašumus, pasarg dies, tie NAV mēra kunga :) , tad viens ir skaidrs, ka, lai tādus iegūtu, jābūt lieliem ienākumiem, par kuriem jāsamaksā nodokļi. Vai tā bija? Vai nodokļi samaksāti par brangajām dāvanām bērniem? Ja nav, tad izmantoti tie paši ofšori. Vai nav vienalga kur - Panama, Kaimanu salas vai Britu Virdžīnu salas? Ofšori visur ir vienādi.

  • 0
    No malas 03.05.2016, 21:07:37

    http://www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=220492&news_com=1&news_sort=asc#comments

  • 0
    666.lv 04.05.2016, 06:47:40

    izvarotās latvijas feja 19.06.2013, 21:02
    Ventā ar bērniem ielēkusī sieviete bijusi depresijā un bez darba


    Kā nozagt miljardu. Rokasgrāmata A.Lembergs

    Šajā grāmatā publicētais apjomīgais dokumentu klāsts uzskatāmi parāda, kā "Ventspils saimnieks" daudzu gadu laikā nozaga Latvijas valstij un tās iedzīvotājiem īpašumus un mantu, kuras kopvērtība varētu būt lēšama pat uz miljardu eiro, un kādu iemeslu dēļ viņš pēc tam lielāko daļu no šīs mantas pazaudēja.
    Visprecīzāk grāmatas saturu raksturo tās pēcvārds: "Vai jūs gribat varu, ko dod tiešām liela nauda? Iespēju nopirkt gandrīz visu un gandrīz ikvienu? Iespēju ar simtiem tūkstošu finansēt vienu ekspremjeru, bet otru telefoniski lamāt, kamēr viņš „vada” otrā galā stāv miera stājā?
    Bet varbūt jūs gribat bagātu arābu iecienītā Londonas drēbju veikalā iztērēt virs simt tūkstošiem? Sagāzt pagrabā vīnus vēl par pārsimt tūkstošiem? Ik pa pāris mēnešiem palaist meitiņu šopinga tūrē pa pasauli?
    Jūs to patiešām gribat? Tad mācieties nevis no gudreļiem, kas paši ir pliki kā baznīcas žurkas, bet gan no cilvēka, kas pierādījis savu varēšanu.
    Nozagt ievārījuma burku vai vistu – tas nav grūti. Bet nozagt Latvijas valstij kopumā vismaz miljardu – tas jau ir kaut kas.
    Protams, tas nav vienkārši un viegli – pat nedomājiet. Tas ir liels un smags darbs – divus gadu desmitus locīties, slēpt pēdas, piebarot piebarojamos, dresēt dresējamos un nemitīgi skatīties, kā kaut ko nokampt citiem profesionāliem kampējiem.
    Ja arī jūs vēlaties šādi izdevušos dzīvi, tad šajā grāmatā minētie padomi domāti tieši jums. Bet, ja nu tomēr nevēlaties tādu ne sev, ne saviem bērniem, - lasiet un vienkārši lieciet aiz auss, kādiem cilvēkiem mūsu zemē labi klājas."

  • 0
    No malas 07.05.2016, 09:24:16

    http://apollo.tvnet.lv/zinas/lemberga-lietu-turpinas-skatit-nakamnedel/729200

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: