Šodien pašā pilsētas centrā - Saules ielā 25 - darbu sāk jauns velopreču veikals VentVelo, turklāt pirmajās darba dienās apmeklētājiem garantētas pievilcīgas atlaides.

Jau vairāk kā gadu, kopš pagājušā gada 9.maija, Pārventā velosipēdu veikalā VentVelo Rindas ielā 44 plašā klāstā varat iegādāties gan velosipēdus, gan to rezerves daļas un aksesuārus. Turpat veikalā profesionāli mehāniķi veic velosipēdu apkopi un lielāku vai mazāku remontu.

 

Paplašinoties veloceliņiem un attīstoties velotūrismam Ventspils pilsētā, pieaug pieprasījums gan pēc velosipēdiem, gan pēc to remontiem un apkopēm, tādēļ VentVelo jau šodien, 5. jūlijā atvērs jaunu velopreču veikalu pilsētas centrā Saules ielā 25. Jaunajā veikalā varēsiet iegādāties gan jaunāko modeļu velosipēdus, gan to rezerves daļas un aksesuārus, kā arī veikt velosipēdu apkopes un remontus.

 

Papildus abu veikalu darbībai Ventvelo piedāvā arī velosipēdu nomu. Jau šobrīd ir uzsākta veiksmīga sadarbība ar Ventspils Piejūras kempingu, kur ventspilnieki un pilsētas viesi var iznomāt jaunus velosipēdus. Velosipēdus var iznomāt arī abos veikalos. Tuvākā laikā plānots palielināt iznomājamo velosipēdu skaitu, piedāvājot ekskluzīvos SCHWINN pludmales divriteņus. Jau piektdien, jaunā veikala atklāšanas dienā varēs izmēģināt jaunos SCHWINN nomas velosipēdus.

 

Atklāšanas dienā un sestdien, 6. jūlijā atlaides visām precēm būs līdz 25%, kā arī dāvanas velosipēdu pircējiem.

 

Laipni lūgti VentVelo veikalos Rindas ielā 44 un Saules ielā 25!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: