2013. gada sākumā Ventspilī SIA „Hydraulic Bauteile Baltic” plāno uzsākt hidraulisko savienojumu daļu – hidraulisko cauruļu un šļūteņu savienojumu sērijveida ražošanu jaunā rūpnīcā.

Ventspils brīvostas pārvalde ražošanas ēkas būvniecībai iznomājusi zemes gabalu Ventspilī, Rūpniecības ielā 24.

SIA „Hydraulic Bauteile Baltic” Ventspilī darbību uzsāka 2008. gadā, lai piegādātu hidrauliskās detaļas sadarbības partnerim SIA „Bucher Schoerling Baltic”. Šobrīd uzņēmums strādā nomātās telpās. Ņemot vērā veiksmīgo darbību Ventspilī, uzņēmums vēlas paplašināt savu darbību un uzsākt hidraulisko savienojumu daļu – hidraulisko cauruļu un šļūteņu savienojumu sērijveida ražošanu.

Ražošanas ēkas būvniecībai izvēlēts zemes gabals Ventspilī, Rūpniecības ielā 24, ~8050m2 platībā. Uzņēmums plāno būvēt ~1000m2 lielu ražošanas ēku ar biroja telpām un telpām saražotās produkcijas tirdzniecībai un ražošanas telpām. Ražošanas vajadzībām tiks iegādātas griešanas, presēšanas, virpošanas iekārtas, noliktavas aprīkojums, pacēlāji un cits darbībai nepieciešamais aprīkojums. Projektu plānots finansēt no uzņēmuma un no kredītiestādēm piesaistītiem līdzekļiem. Šīs ražošanas ēkas projekta realizāciju paredzēts veikt līdz 2013. gada sākumam, bet nākotnē uzņēmums apsver iespēju vēl paplašināt savu darbību, būvējot vēl vienu ražošanas ēku.

SIA „Hydraulik Bauteile Baltic” ir Vācijas uzņēmuma „Hydraulik Bauteile GmbH” meitas uzņēmums, kas Latvijā veic komercdarbību kopš 2007. gada. Uzņēmums darbojas hidraulisko un pneimatisko komponenšu vairumtirdzniecībā un ir viens no galvenajiem hidraulisko un pneimatisko komponenšu piegādātājiem komunālo mašīnu ražotājam SIA „Bucher Schoerling Baltic”.

Paralēli vairumtirdzniecībai uzņēmums ir attīstījis arī hidraulisko komponenšu mazumtirdzniecību, kā arī izveidojis stabilu produkcijas eksportu uz Vāciju. 2011. gadā uzņēmums piedzīvoja savu straujāko attīstības posmu kopš uzņēmuma dibināšanas, palielinot uzņēmuma apgrozījumu no aptuveni 350 000 EUR 2010. gadā uz 800 000 EUR 2011. gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: