Šonedēļ vērienīgā Baltijas jūras un piekrastes ekspedīcija tuvojas Ventspilij, kur piektdien, 11. jūlijā, notiks noskaņu pasākums ar piedzīvojumu stāstiem un mūziku Starptautiskajā Rakstnieku un tulkotāju mājā.

Baudījums mūzikas gardēžiem būs arfistes Eizabetas Lāces īpaši radīts koncerts/performance “Cilvēks pasaules krastā” Ovīšu bākā svētdien, 13. jūlijā.

 

“Mana jūra” pasākums Rakstnieku mājā piektdien sāksies plkst. 19.00, tajā būs klausāmi “Mana jūra2013” Ances Krieviņas pierakstīti dienasgrāmatas stāsti, kā arī Arnolda Kārkla ģitāras melodijas. “Mana jūra skan” jau tradicionālais koncerts Ovišu bākā, šoreiz - “Cilvēks pasaules krastā” būs arfistes Elizabetas Lāces radīts muzikāls vēstījums Baltijas jūrai. Elizabeta par koncerta programmu un noskaņu: “Ceļojums cilvēces apziņas atmiņās no pirmatnējās senatnes caur pagātnes gadsimtu skaņām un tēliem līdz mūsdienu pasaulei un šī brīža mirklim - ļauties un izjust to. Cilvēks gaismā, laiku lokos.” Programmā: J.S.Bahs, G.F.Hendelis, M.Turnjē, K.Debisī, G.Forē, N.Rota, M.Pērsons, P.Plakidis, K.Salcedo, lībiešu, latviešu un britu salu tautu motīvi un E. Lāces oriģinālskaņdarbi.

 

Visi “Mana jūra 2014” pasākumi un koncerti ir bezmaksas, aicināts piedalīties ikviens. Notiks arī radošās darbnīcas lieliem un maziem jūras draugiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: