Maijā notikušajā konkursā „Pilsētas rota 2013” tika izvērtētas Ventspils skaistākās māju pieguļošās teritorijas. Konkursā piedalījās gandrīz 400 teritorijas un to īpašnieki, kuriem tiks sniegta iespēja apskatīt Tukuma un Talsu novadu skaistās un sakoptās vietas.

Ar diviem lielajiem autobusiem 20.jūlijā konkursa dalībnieki izbrauks no pilsētas uz Talsu novadu, lai apskatītu Strazdes kokaudzētavu „Robežnieki”, kur varēs novērtēt dažādus stādus, kā arī tos uz vietas iegādāties. Tukuma novadā grupas apskatīs divus privātdārzus – atpūtas bāzi „Valguma pasaule” un rožu dārzu „Rozītes”

 

Atpūtas bāzē ventspilniekiem tiks sniegta iespēja izstaigāt „Baskāju taku”, kur viņi varēs uzlabot savu pēdu rūdījumu un veselības stāvokli, kā arī smelties oriģinālas idejas aktīvam dārza interjeram. Savukārt rožu dārzā pilsētnieki varēs iepazīt lielo rožu dažādību.

 

Konkursa „Pilsētas rota 2013” dalībnieki braucienam var pieteikties līdz 2.jūlijam zvanot uz p/i „Komunālā pārvalde” telefonnumuru – 63624269 vai rakstot uz e-pastu – kom.parvalde@ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: