Pirms atbildīgās FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa spēles pret Francijas klubu „Roanne Basket” komandā atmosfēra esot teicama – tā to raksturoja Basketbola kluba „Ventspils” komandas kapteinis Artūrs Strēlnieks.

„Visi mēs saprotam spēles nozīmīgumu un zinām, ka nepieciešama ir tikai un vienīgi uzvara. Neviens netaisās paļauties uz citu veiksmēm vai neveiksmēm un necer, ka Nīderlandes vai Vācijas klubs mums ko uzdāvinās”, turpina Artūrs un saka, ka ar noskaņojumu komandā tiešām viss ir kārtībā. „Iepriekšējā mūsu tikšanās reizē ar frančiem aizvadījām smagu spēli, uzvarot viņus vien pagarinājumā. Esam vairākkārt rūpīgi noskatījušies iepriekšējo spēli un izanalizējuši tajā pieļautās kļūdas. Galvenokārt iekritām aizsardzībās, šoreiz grasāmies to vairs neatkārtot.”

Strēlnieks uzskata, ka zaudējums Krievijā Baltijas Basketbola līgas spēlē pret „Triumph” nekādi negatīvi komandu neietekmēs, jo spēle tika aizvadīta salīdzinoši labi, vien nepaveicās pēdējā ceturtdaļā. „ Zaudējums, protams, ir nepatīkams, īpaši, ja aizvadītas vairākas spēles pēc kārtas bez neviena zaudējuma, tomēr tam nevajadzētu būt par iemeslu domām, ka komanda tagad nostājusies uz neveiksmes takas.”

"Lielu ieguldījumu otrdienas spēlē var dot tieši mūsu komandas sestais laukuma spēlētājs – Ventspils kluba līdzjutējs," saka Strēlnieks. „Iespējams, ka mūsu komandas fani nemaz neapjauš, cik liels ir viņu ieguldījums, kad spēlējam pie piepildītām un skaļām tribīnēm. To sajūtu vārdos diez vai kāds spēlētājs spēs aprakstīt, bet tas ir kāda nenosakāma spēka dzinulis, kas liek nepievilt visus tos, kuri mums tic. Ja mūsu līdzjutēji noticēs mums, tad uzvara nekur nepazudīs.

Komandas kapteinis vien piebilst, ka šajās dienās Ventspilī valda īpašs noskaņojums, jo vairāki cilvēki uz ielas nāk klāt, aprunājas, izsaka laba vēlējumus visai komandai un cer, ka Basketbola klubs „Ventspils” iekļūs starp Eiropas Izaicinājuma kausa astoņām labākām komandām.

Basketbola klubs „Ventspils” pēdējo I grupas spēli aizvadīs otrdien, 28. februārī, plkst. 19:00, kad savā laukumā uzņems Francijas klubu „Roanne Basket”. Spēles uzvarētājs nodrošinās pirmo vietu grupā un iespēju turpināt cīņu ceturtdaļfinālā šajā turnīrā. Zaudētājam, visdrīzāk, nāksies samierināties ar 3. vietu grupā un no tālākās cīņas izstāties.

Visi BK „Ventspils” līdzjutēji aicināti jau no plkst 18, kad Basketbola halles foajē mūzicēs „O!kartes skatuve” dalībnieki - ventspilniece Madara, viņas grupas „4 vēji”, biedrene Māra un puišu grupas „Nu un” solists Valters.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: