Triobet Baltijas Futbola līgas pusfinālā iekļuvuši FK Ventspils futbolisti, kas atbildes mačā savā laukumā ar šosezon tradicionālo 4:0 sagrāva Tallinas Flora , divu spēļu summa triumfējot 5:0.

Ventspilnieki turēja solījumu Baltijas līgā vairāk izmantot spēlētājus, kas pie spēlēšanas tiek retāk, laukumā sūtot faktiski otro sastāvu. Jau sestajā minūtē Minori Sato pacīnījās par gaisa bumbu, tā samulsinot sāncenšu vārtsargu, bet Eduardam Višņakovam ar galvu izdevās novirzīt bumbu vārtos. Jāpiebilst, ka īsi pirms tam izgājienu vienatnē pret Valentinu Raļkeviču neizmantoja Flora spēlētājs. Pirmā puslaika beigās burzmā pie vārtiem veiklāks izrādījās Oļegs Žatkins, panākot jau 2:0.

Otrā puslaika sākumā izcēlās tikko laukumā uznākušais Jevgeņijs Kosmačovs, lieliski izpildot soda sitienu no metriem 20. Pamazām spēles temps kritās, bumba vairāk atradās ventspilnieku laukuma pusē, bet daudz darba vārtsargam tomēr nebija. Mača izskaņā FK Ventspils pacentās arī šajā spēlē gūt ceturtos vārtus. Pēc divām izniekotām epizodēm sekoja arī veiksmīga – soda laukumā bumbu atguva Ahmeds Abdulatofiks un tūlīt raidīja to vārtos.

Atkal 4:0 (jau ceturto reizi šajā sezonā!), kas šoreiz ar 5:0 ļauj triumfēt Baltijas līgas ceturtdaļfinālā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: