Piektdien, 22. septembrī, plkst. 10 Olimpiskā centra Ventspils stadionā notiks Olimpiskā diena. Šāda diena tiek rīkota, lai vairotu jauniešu interesi par sportu un Olimpisko kustību. Olimpiskās dienas 2017.gada devīze Latvijā ir “Sporto svaigā gaisā!”

Olimpiskās dienas norise sāksies ar svinīgu līniju, Olimpisko himnu, ka arī Ventspils pilsētas pašvaldības vadītāju uzrunu. Pēc tam plkst. 10:10 sāksies rīta vingrošana, kuras mērķis ir dalībniekus pamodināt un sagatavot turpmākās dienas aktivitātēm, kā arī atgādināt par pareizi veiktu rīta vingrošanu kā ļoti svarīgu ikdienas sastāvdaļu.

Ventspils pilsētas pirmsskolas izglītības iestāžu vecāko grupu bērniem Olimpisko dienu aktivitātes notiks 22. septembrī plkst. 09:30 Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā.

Olimpiskās dienas pasākumā piedalīsies Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents A. Vrubļevskis, Ventspils pilsētas domes vadība, kā arī Ventspils sportisti – Olimpisko spēļu dalībnieki.

Plānots, ka no mūsu pilsētas piedalīsies ap 4000 dalībnieki no pirmsskolas izglītības iestādēm, vispārizglītojošām skolām un Ventspils Tehnikuma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: