Olimpiskajā centrā Ventspils līdz 15. jūlijam treniņnometni aizvada 19 Latvijas junioru un pieaugušo bobsleja izlašu sportisti trenera Sanda Prūša vadībā.

Latvijas labākie bobslejisti treniņus Ventspilī tradicionāli aizvada divas reizes gadā – jūlijā un augustā. Treniņiem tiek izmantotas gan centrālā kompleksa sporta bāzes - stadions, atlētikas zāle, vieglatlētikas manēža, gan arī Piedzīvojumu parka kalna nogāze.

Latvijas bobslejisti pagājušajā sezonā vairākas reizes kāpa uz goda pjedestāla dažādos Pasaules kausa posmos - gan divniekiem, gan četriniekiem. Oskars Ķibermanis izcīnīja 3. vietu Eiropas čempionātā divniekiem. Jāatgādina, ka 2018. gadā Phjončhanā, Dienvidkorejā, notiks ziemas Olimpiskās spēles un šo treniņnometni noteikti var uzskatīt par gatavošanos četrgades svarīgākajam notikumam bobslejā.

Šobrīd Olimpiskā centra “Ventspils” sporta bāzēs trenējas arī labākie daiļslidotāji no Latvijas un Lietuvas, skeitbordisti un snovbordisti.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Janis Zvejnieks 05.07.2017, 22:23:42

    Bet Latvijas labākie šorttrekisti šobrīd trenējas Vācijas pilsētā Drēsdenē, bez Ventspils olimpiskā centra atbalsta.un labi vien ir,jo tā sporta skolas atsūtītā vēstule ,kā senos laikos teica, ir tīrākā šantāža

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: