Pārliecinošu uzvaru Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē trešdien izcīnīja čempionāta līdervienība "Ventspils", kas izbraukumā ar 103:53 sagrāva biznesa augstskolas "Turība" komandu.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Ingus Bankevics, bet 15 punktus guva Artūrs Strēlnieks. Tikmēr ar "double-double" izcēlās Sandis Buškevics, kurš guva 12 punktus un veica 11 rezultatīvas piespēles.

Savukārt "Turība" komandā 14 punktus guva Mārtiņš Motivāns.

Kā ziņots, abu komandu pirmajā tikšanās reizē šosezon oktobrī Ventspilī ar rezultātu 87:61 pārāki bija laukuma saimnieki.

Kā vēstīts, vēl otrdien "Ventspils" savā laukumā aizvadīja izšķirošo spēli par iekļūšanu Eiropas Izaicinājuma kausa otrajā posmā. Tajā Latvijas klubs ar 99:62 sagrāva Izraēlas komandu Haifas "Maccabi", iekļūstot turnīra nākamajā kārtā.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā "Ventspils" komanda ar deviņām uzvarām desmit spēlēs ir pirmajā pozīcijā, bet "Turības" basketbolisti ar trīs panākumiem 11 cīņās atrodas priekšpēdējā, septītajā pozīcijā.

Kā ziņots, LBL regulārajā čempionātā tiks aizvadīti četri apļi, katrai komandai izspēlējot pa 28 spēlēm. Pēc tam sešas labākās vienības izslēgšanas turnīrā turpinās cīnīties par medaļām.


Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: