Aizvadīts pirmais Latvijas spēkavīru čempionāta posms, kurā startēja arī ugālnieki Oskars Martužans un Raivis Mundiciems.

Turnīrā par uzvaru cīnījās vienpadsmit atlēti: Didzis Zariņš, Magnuss Vucāns, Ivars Grahoļskis, Otomārs Skreija, Raivis Mundiciems, Sandis Ķiploks, Igors Podčeredņičenko, Edgars Andersons un, protams, Aivars Šmaukstelis, Oskars Martužāns un Jānis Šleckus. Jau no pirmā vingrinājuma savus nopietnos nolūkus arī šajā sezonā apliecināja pašreizējais čempions Šmaukstelis, bet Martužans cīņā par trijnieku iesaistījās no otrā vingrinājuma, sasniedzot otro vietu autocisternas vilkšanā. Tālāk sekoja vēl divas otrās vietas un viena trešā, taču uzvarēt kādā no vingrinājumiem neizdevās un arī fināla akords īsti nesanāca.

Akmeņu celšanā Oskars palika aiz labāko trijnieka, kas kopvērtējumā ļāva dalīt otro vietu ar komandas biedru Jāni Šleckus. Toties Mundiciemam, kuram šis ir otrais gads Latvijas spēkavīru čempionātā, veiksmīgākais bija tieši akmeņu vingrinājums, kurā izdevās izcīnīt trešo vietu, kopvērtējumā finišējot astotajā pozīcijā.

Pirmā posma kopvērtējums

1. Aivars Šmaukstelis 63
2. Oskars Martužans 55,5
3. Jānis Šleckus 55,5
4. Didzis Zariņš 42,5
5. Magnuss Vucāns 39,5
6. Ivars Grahoļskis 37,5
7. Otomārs Skreija 28
8. Raivis Mundiciems 25,5
9. Sandis Ķiploks 20
10. Igors Podčeredņičenko 8
11. Edgars Andersons 5

Čempionāta otrais posms 8. jūlijā risināsies Viļakā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: