Sporta kompleksā „Pārventa” futbola laukumā notika tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” kausa izcīņa 7x7 futbolā. Sacensībās piedalījās astoņas komandas, kuras tika sadalītas divās apakšgrupās.

A apakšgrupā startēja FK Veterāni, Mērnieks, Venta un Tārgale. Savu spēku šajā apakšgrupā nodemonstrēja FK Veterāni un Mērnieks, kas savus pretiniekus pārspēja ļoti pārliecinoši, bet savstarpējā cīņa noslēdzās neizšķirti 1:1. Tikai pēc papildus rādītāju noteikšanas noskaidrojās, ka spēlē par 3.vietu cīnīsies Mērnieks, bet finālā iekļuva FK Veterāni.

B apakšgrupā startēja VeA, Libava City, Ugāle un SPA. Par uzvarētājiem, izcīnot uzvaras visās trīs spēlēs, kļuva Ventspils Augstskola, kas iekļuva finālā. Uzvarot divās spēlēs no trim, iespēju spēlēt par 3.vietu ieguva komanda SPA.

Aizraujoši turpinājās arī finālspēles, jo abās spēlēs gan par 3.vietu, gan finālā bija nepieciešami pēc spēles soda sitieni.

Spēlē par 3.vietu starp SPA un Mērnieks pamatlaiks noslēdzās 2:2, bet pēc spēles soda sitienos pārāki izrādījās SPA spēlētāji, tādējādi turnīrā iegūstot 3.vietu.

Finālspēle starp FK Veterāniem un Ventspils Augstskolu pamatlaiks noslēdzas bez vārtu guvumiem 0:0 un pēc spēles soda sitienos pārāki ar 3:2 izrādījās pieredzējušie FK Veterāni, kļūstot par “Nāc un sporto!” kausa izcīņas 7x7 futbolā uzvarētājiem un kausa ieguvējiem.

Uzvarētāju sastāvā spēlēja Igors Sondars, Germans Rostovs, Aleksandrs Mastrjakovs, Dmitrijs Kosarevs, Andrejs Saleiko, Aleksejs Soleičuks, Oļegs Jurčenko, Sergejs Tīdenbergs un Vladimirs Isajevs.

FOTO

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: