Šogad Piedzīvojumu parka maratona sacensību programmā pirmo reizi iekļauta pilnā maratona distance, taču skrējieni notiks arī pusmaratona, 10.55km un 5,3km distancēs, tādēļ ikviens skriešanas entuziasts ir aicināts pievienoties koptreniņiem „Nāc skriet kopā ar mums!”. 7. aprīlī skriešanas entuziasti aizvadīja pirmo no tiem.

Treniņi notiks trīs reizes nedēļā, otrdienās un ceturtdienās plkst. 19.00, un svētdienās plkst.11.00, gan Reņķa dārzā, gan Piedzīvojumu parkā, gan pludmalē, gan Olimpiskā centra stadionā, kā arī būs nodarbība Ūdens Piedzīvojumu parka SPA zonā un Sportland veikalā, lai veiktu pēdas testu.

Koptreniņu norises datumi aprīlī: 12.,14.,17.,19.,21.,24.,26. un 28. aprīlis.

Koptreniņi ir bez maksas un tos organizēs Ventspils Maratona klubs, Nike+Run Club, Olimpiskais centrs „Ventspils” un Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde. Tie ir skriešanas treniņi, kas paredzēti ikvienam – gan iesācējiem, kuri pirmo riezi ir apņēmušies sākt sportot, gan arī ilgus gadus pieredzējušiem skrējējiem, lai uzlabotu savus sportiskos sasniegumus. Jūsu skriešanas mērķis var būt noskriet savu pirmo vai desmit tūkstošo kilometru, sasniegt savu labāko rezultātu vai vienkārši pavadīt jauku laiku.

Apskati FOTO!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: