Latvijas basketbola vicečempioni "Ventspils" trešdien Klaipēdā notikušajā pārbaudes mačā cīnījās neizšķirti 61:61 pret vietējo "Neptunas" vienību, kluba pārstāvji informēja savā "Twitter.com" kontā.

Rezultatīvākais "Venstpils" rindās ar desmit punktiem bija Sims Buterlevičs, deviņus punktus pievienoja Artis Ate, bet ar astoņiem punktiem izcēlās Rihards Lomažs.

Kā zināms, pirmajā pārbaudes spēlē "Ventspils" ar 81:78 Palangā uzveica Krievijas klubu Volgogradas "Krasnij oktjabr", bet turpinājumā ar rezultātu 93:79 savā laukumā uzvarēja citu Krievijas vienību Maskavas "Dinamo", kuru šosezon trenēs Latvijas speciālists Nikolajs Mazurs.

Līdz ar to "Ventspils" basketbolisti trīs pārbaudes mačos izcīnījuši divas uzvaras un vienreiz cīnījušies neizšķirti.

Šonedēļ ventspilniekiem Klaipēdā paredzēta vēl viena cīņa, kurā tiksies ar Lietuvas čempionvienību Kauņas "Žalgiris". Pēc tam septembra vidū tiks aizvadīta pārbaudes spēle ar Ainara Bagatska trenēto "Ņižņij Novgorod", kamēr mēneša nogalē paredzēta dalība Raimonda Sargūna kausā Lietuvā, bet pārbaudes mači tiks noslēgti ar cīņu pret Kazahstānas vienību Atirau "Barsi".

Kārļa Muižnieka trenētās "Ventspils" komandas sastāvā šobrīd ir 13 spēlētāji: Dāvis Lejasmeiers, Kristaps Janičenoks, Artis Ate, Artjoms Butjankovs, Andrejs Gražulis, Žanis Peiners, Iļja Gromovs, Rihards Lomažs, Kvameins Mičels, Māris Gulbis, Andrejs Šeļakovs, Sims Buterlevičs un Alans Viginss. Tiesa, Peiners un Janičenoks sestdien Latvijas valstsvienības sastāvā sāks dalību Eiropas čempionāta finālturnīrā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: