Jau šajā nedēļas nogalē, 8. augustā plkst. 11:00 Ventspils pludmales smiltīs pie pludmales kafejnīcas "Surf Saulīte" tiks aizvadīts Latvijas atklātā pludmales handbola čempionāta trešais un noslēdzošais posms "Ostu turnīrs 2015".

Atšķirībā no pērnā gada, kad čempioni tika noskaidroti superfinālā, šogad uzvarētāji tiek noteikti triju posmu summā. Pirms izšķirošā posma gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē situācija ir ļoti saspringta un uz čempionu titulu pretendē vairākas komandas.

Vīriešiem pa astoņiem punktiem ir uzreiz trijām komandām – "Celtnieks", "Trigers Black Hawks" un pērnās sezonas čempioniem "Blue Jackets". Savukārt sievietēm līderes ar sešiem punktiem ir "Salaspils" un LSPA, bet tikai par punktu atpaliek "Dobeles REIR" un SK "Latgols". Tiesa, "Latgols" handbolistes par godalgām kopvērtējumā necīnīsies, jo piedalījās tikai vienā posmā un noslēdzošajam posmam nav pieteikušās.

Kopumā savu dalību apstiprinājušas desmit komandas. Vīriešu konkurencē pēdējā posmā startēs "Celtnieks", "Trigers Black Hawks", "Blue Jackets", "Tērvete", "Vityaz" un, iespējams, "Skrīveri", savukārt dāmām cīņā dosies "Salaspils", LSPA, "Dobeles REIR", "Jēkabpils" un "Tērvete".

Jāatgādina, ka pērn, kas Latvijas atklātais pludmales handbola čempionāts norisinājās pirmo reizi, par pirmajiem Latvijas čempioniem pludmales handbolā kļuva "Lindorff Blue Jackets" vīriešiem un LSPA sieviešu konkurencē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: