Ceturtdien, 11. jūnijā, Reņķa dārzā notiks daudzpusīgas sporta aktivitātes pilsētas iedzīvotājiem.

No plkst. 16:00 – 19:00  būs iespējams piedalīties orientēšanās sacensībās „Azimuts 2015”sprinta distancē (3-4 km) un taku orientēšanās sacensībās. Taku orientēšanās jeb „precīzās orientēšanās" sacensībās sportista pavadītais laiks distancē nav svarīgs – par uzvarētāju kļūst tas sportists, kurš visprecīzāk orientējās un visātrāk nosaka pareizo kontrolpunktu atrašanās vietu laika ņemšanas vietās.


Savukārt, plkst. 19:00 sāksies tautas sporta pasākums "Nāc un sporto!" skriešanā un nūjošanā. Dalībnieku reģistrācija no plkst. 18.30. Katrs skrējiena dalībnieks varēs izvēlēties distances garumu atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai - no viena līdz pieciem kilometriem.


Ar šīm sacensībām tiks  noslēgta pavasara-vasaras sezona  orientēšanās sportā, kurā aizvadītas 7 kārtas un skriešanā un nūjošanā, aizvadot 4 kārtas. Pēc pasākuma visi sacensību dalībnieki tiks cienāti ar spēka zupu.


Sports ir daļa no veselīga dzīvesveida un Tautas sporta pasākumā "Nāc un sporto!" ir iespēja ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: