Š.g. 30. maijā plkst. 10:00 sporta hallē „Pārventa” notiks vienas dienas sabraukuma turnīrs volejbolā sievietēm, ko rīko VK Ventspils un Ventspils novada sieviešu volejbola komanda sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību.

Turnīrā šobrīd dalību apstiprinājušas jau četras sieviešu amatieru volejbola komandas – Ventspils, Pūre, Dundaga un MVS (Rīga), kas spēļu dienā izspēlēs spēli līdz divu setu uzvarai katra ar katru, lai cīnītos par pirmajām Ventspils atklātā sieviešu volejbola turnīra medaļām.

Jāatgādina, ka šis ir pirmais volejbola turnīrs sievietēm Ventspilī, kas tiek rīkots pēc vairāku gadu pārtraukuma. Šāda iespēja radusies gan pateicoties Ventspils pilsētas pašvaldības atbalstam, gan VK Ventspils uzņēmīgajiem volejbolistiem, kas pagājušajā gadā uzsākuši trenēt Ventspils aktīvās un volejbolu spēlētgribošās sievietes.

Nedēļas nogali plānots pavadīt zem volejbola zīmes, jo dienu pirms tam – 29.maijā plkst. 20:00 sporta hallē „Pārventa” ikvienam būs iespēja noskatīties draudzības spēli starp divām profesionālām komandām: Kuldīgas NSS un apvienoto Kanādas-Baltkrievijas sieviešu volejbola komandu “Athletes in Action”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: