Kārtējās sacensības aizvadījuši Ventspils motokrosa entuziasti, kas piedalās Latvijas Alternatīvās motosporta asociācijas (LAMA) rīkotajā seriālā, turklāt viņu aktivitātes pamodinājuši arī citus.

LAMA seriāls sasniedzis ekvatoru – Iecavas novada Zorģos risinājās piektais posms. Ventspilnieku šajos mačos allaž piedalījušies ar dažāda lieluma komandām, bet šoreiz starp 197 motobraucējiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas bija seši mūspuses braucēji. Visaugstāk no mūsējiem tika Niks Jansons, kurš prestižajā Open klasē kopvērtējumā izcīnīja otro vietu. Nedaudz līdz pjedestālam pietrūka Rihardam Elperam, kurš 65cm3 klasē divu braucienu summā bija ceturtais, savukārt Juris Jansons smagsvaru jeb 100+ klasē bija piektais.

Kā jau ierasts, kuplākais dalībnieku skaits pie starta barjeras stājās iesācēju klasē – 21 motobraucējs –, un starp tiem bija arī trīs mūsējie. Vislabāk šoreiz veicās Armīnam Kronbergam, kurš izcīnīja devīto vietu, finišējot tieši priekšā vēl vienam ventspilniekam Raitim Rijniekam. Rimantam Mironovičam abu braucienu summā 17. rezultāts.

Pie mūsu entuziastu sasniegtajiem rezultātiem noteikti jāpieskaita ne tikai trasē, bet arī ārpus tās iespētais. Sezonas vidū sarosījušies arī citi motosporta cienītāji, turklāt nav izslēgts, ka kādā no nākamajiem posmiem (varbūt jau nākošajā sestdienā Tukumā?) uz moča kāps arī kāds rūdītāks braucējs. Tāpat mūsējie cer jau nākamajā sezonā vienu no seriāla posmiem atvest pie mums, piemēram, uz Jūrkalni.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: