SMScredit.lv Virslīgas līdervienība "Ventspils" cietusi otro zaudējumu pēc kārtas - šoreiz ar 0:1 atzīts Jūrmalas "Spartaka' pārākums. Vienīgos vārtus guva Edgars Gauračs otrā puslaika vidū.

Jūrmalas "Spartaka" sastāvā bija atgriezies Edgars Gauračs, kurš pēdējā laikā bija izlaidis pāris kluba spēles traumas dēļ, tāpat savu vietu sastāvā bija atguvis vārtsargs Pāvels Davidovs, savukārt "Ventspilij" nācās iztikt bez Vadima Jančuka.

Mača pirmais puslaiks ar īpašu aizrautību neizcēlās, tiesa, bumba vairākkārt bīstami nonāca "Spartaka" vārtu priekšā, taču vārtos tomēr neiekļuva. Rezultātu atklāja Gauračs 68. minūtē, nedaudz šokējot potenciālos favorītus. Viņš bija īstajā vietā pēc stūra sitiena un ar galvu raidīja bumbu vārtu tālajā stūrī.

Spēles turpinājumā "Spartaka" spēlētāji labi apzinājās, ka šāds rezultāts viņiem ir ļoti izdevīgs, un arvien biežāk Oļega Blagonadeždina vadītie futbolisti piebremzēja spēles gaitu. Mača izskaņā ļoti laba iespēja izraut neizšķirtu bija Jurijam Žigajevam, kurš izmantoja "Spartaka" aizsargu nesaprašanos vārtu priekšā, taču Davidovs bumbu tvēra (Žigajevs pēc tam vēl sāpīgi ietriecās vārtsargā).

Pēc tam kļūdījās arī "Ventspils" spēlētājs Insa, paverot Gauračam ceļu pret vārtiem, taču viņš nolēma mēģināt pārmest bumbu pāri vārtsargam, kas šoreiz neizdevās. Insam bija iespēja reabiliēt sevi, kad viņš tika pie sitiena ar galvu no soda laukuma vidus, taču tomēr pāri. Gauračam vēl bija izcila iespēja panākt 2:0, taču viņš kompensācijas laikā sita pāri, un spēle noslēdzās 1:0 "Spartaka" labā.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: