Ventspils atklātajā čempionātā hokejā pie panākumiem tikuši Rodeo un Kurekss, tiekot pie, attiecīgi, trešās un ceturtās uzvaras.

Rodeo hokejisti tikās ar Ventspils Novada hokeja kluba komandu, kurai piekāpās līdz šim pirmajā spēlē zem klajas debess (3:7), kura notika Piltenē. Šoreiz mačs bija mazāk rezultatīvs, un arī uzvarētājs bija cits. Pirmie divi periodi noritēja bez vārtu guvumiem, bet trešajā beidzot maisam gals bija vaļā – jau pašā tā sākumā Dāvis Delvers pēc Tomaša Sauša piespēles atklāja rezultātu. Vēl pēc dažām minūtēm jau Saušs pats bija vārtu guvējs, bet nepilnas sešas minūtes līdz spēles beigām Edijs Vaitkuss Panāca jau 3:0. Godavārtus pusminūti līdz mača beigām guva Elviss Ziemelis – 3:1.

Savukārt Kurekss hokejisti atstāja sausā turnīra pastarīšus kuldīdzniekus, svinot uzvaru 5:0. Rezultāts tika atklāts jau 35. sekundē, kad precīzi meta Renārs Namiķis, bet pirmajā trešdaļā tas izrādījās vienīgais vārtu guvums. Vieni vārti tika gūti arī otrajā periodā (Gustavs Celms), bet pēdējā trešdaļā Kurekss izcēlās trīs reiz – vēl pa reizi precīzi bija Namiķis un Celms, kā arī Ingus Turks.

Pārliecinoši čempionātā līderi ar 20 punktiem joprojām ir Dundagas hokejisti, bet Kurekss komandai izdevies pakāpties uz otro vietu (14), par punktu apsteidzot Brocēnu hokejistus, kuri arī aizvadījuši par vienu maču vairāk. Ceturtie ar desmit punktiem ir VNHK spēlētāji, bet par punktu atpaliek Roedo. Kuldīdznieki septiņos mačos pie punktiem nav tikuši.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: