Pirmdien, 17.jūnijā pie Olimpiskā sporta centra Ventspils notiks ielu basketbola turnīrs „Ghetto Basket“, kurā aicināti piedalīties visi interesenti.

Reģistrēšanās spēlēm notiks no plkst.17, savukārt turnīrs sāksies plkst.18.

 

„Ghetto Basket“ turnīrā dalībnieki sacentīsies vairākās vecuma grupās – vīrieši, kas dzimuši 1996.gadā un vecāki, U16 grupā (1997.gadā dzimuši puiši un jaunāki), U14 grupā (1999.gadā dzimušie un jaunāki), U12 grupā –(2001.gadā dzimušie un jaunāki puiši). Arī dāmas sacentīsies četrās vecuma grupās – basketbolistes, kas dzimušas 1996.gadā un agrāk, kā arī meitenes U16, U14 un U12 grupās.

 

„Ghetto Basket“ sacensības Ventspilī vēl tiks rīkotas arī 15.jūlijā, savukārt augustā jau otro gadu pēc kārtas šajā pilsētā notiks viens no ielu kultūras un sporta svarīgākajiem sezonas pasākumiem – starptautiskais ielu kultūras, sporta un mūzikas „Ghetto Games festivāls Ventspilī".

 

Tradicionāli „Ghetto Basket” dalībnieki vīriešu grupā cīnās par „Ghetto Family” un Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas „Warriors” basketbolista Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku, kas nozīmē arī iespēju klātienē vērot NBA spēli. Šo iespēju jau izbaudījusi Jelgavas komanda „Armet”, kā arī 2011. gada īpašā „Ghetto Basket” turnīra uzvarētāji no Rīgas – komanda „Mazais”.

 

Piektajā sezonā ielu kultūras un sporta kustībai „Ghetto Games“ pievienojušies jauni sporta veidi, tostarp florbols, un motosportisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: