Ventspilī aizvadīts Latvijas čempionāta otrais posms trijnieku komandām sieviešu un vīriešu konkurencē petankā, kurā izcēlās arī ventspilnieki.

Tie bija svētki gan ventspilniekiem, gan viesiem, jo pirmo reizi tika spēlēts jaunajos Ventspils Piedzīvojuma parka petankas laukumos. Čempionāta Ventspils posmā piedalījās 10 sieviešu un 10 vīriešu trijnieki.

Īpaši spraiga sacensību gaisotne valdīja vīriešu konkurencē, kur trīs posmu kopvērtējuma labākā komanda iegūs ceļazīmi dalībai Eiropas čempionātā, kas šā gada rudenī notiks Itālijas galvaspilsētā Romā. Mūsu puiši Māris Lācis, Kristaps Bože, Ēriks Viļumovs (komanda Ventspils-1) cīnījās godam un atkārtoja savu pirmā posma sasniegumu, izcīnot uzvaru un nostabilizējoties kopvērtējuma līderpozīcijā. Otrajā vietā sporta kluba Grifin komanda no Rīgas, bet trešie - Upesciema vīri.

Sievietēm notika līderu maiņa, un uz augstākā pjedestāla pakāpiena stājās kluba Rīgas petanka trijnieks, otrajā vietā atstājot iepriekšējā posma uzvarētājas sporta kluba Upesciems spēlētājas, bet trešajā vietā ierindojās sporta kluba Boule komanda. Labākā no Ventspils kērlinga kluba sieviešu komandām šoreiz bija TRIO, kas izcīnīja piekto vietu.

11.jūnija plkst.19 ar trijnieku sacensībām tiks uzsākts Ventspils pilsētas 2.atklātais čempionāts petankā, kas ik nedēļu otrdienu, trešdienu un ceturtdienu vakaros norisināsies Piedzīvojumu parka petankas laukumos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: