Olimpiskā centra Ventspils čempionātā hokejā 2.līgas turnīrā pie trim punktiem tikuši Kurekss spēlētāji, kas ar 4:3 pieveica Dundagu 2.

Rezultātu pirmā periodā vidū atklāja Kurekss spēlētājs Helmuts Jansons, bet otrajā trešdaļā, spēlējot mazākumā, dundadznieki panāca izlīdzinājumu (Edgars Gricinskis). Tikai 11 sekundes vēlāk kocinieki ar precīzu Ērika Pavlovska metienu arī izmantoja skaitlisko vairākumu, bet vēl pēc 16 sekundēm Gricinkis nokārtoja vēl vienus vārtus Dundagas komandai, ar piespēli palīdzot Kristapam Dišleram.

Tomēr pēdējais vārds trešdaļā piederēja Kurekss komandai – Normnds Lācis atkal vadībā izvirzīja ventspilniekus. Pēdējā periodā Gricinkis vēlreiz izlīdzināja rezultātu, bet Dzintars Vītols minūti vēlāk atjaunoja Kureksam vienu vārtu pārsvaru – 4:3. Abām komandām vēl pa reizi bija iespējams spēlēt skaitliskajā vairākumā, bet rezultāts vairs nemainījās.

Kurekss komanda tagad 2.līgas turnīrā ir 18 punkti un ceturtā vietā tabulā, bet pārliecinoši līderi joprojām ir Rodeo spēlētāji, kas izcīnījuši jau 31 punktu. Dundagas 2 un VPP hokejisti izcīnījuši 22 punktus, un turnīra tabulā dala 2.-3.vietu. Ar 15 punktiem piektie ir Tornado 2 spēlētāji, bet ar 11 punktiem sestie ir kuldīdznieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: