Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Venta-1 gaida startu

Baltijas pirmais satelīts, kas tapis ar ventspilnieku gādību, ir gatavs. Atlikusi vien testēšanu un palaišana orbītā. Tomēr jau šobrīd tas tiek dēvēts par kosmosa industrijas celmlauzi Latvijā.

Skolas zvans un pērkons

Tāds pirmais septembris nav bijis ilgi, bet vismaz būs ko atcerēties! Skolas zvanu skaņām vakar pievienojās arī pērkona dūkoņa, meitenes uz skolu devās gan augstpapēžu kurpēs, gan gumijas zābaciņos. 

2.lpp. Viedoklis: „Vairs ne skolniece”, Jekaterina Koļesina, tulkotāja, maģistrante

„Pieaugušo dzīvē absolventi nereti sajūtas kā pirmklasnieki, starpība vien tāda, ka līdzās nav pedagoga, kas desmitiem reižu varētu atkārtot un paskaidrot.”

3.lpp.

Ventspili pārsteidz īslaicīgi plūdi

Ventspilī divu stundu laikā nolija vismaz 15 diennakšu norma. Lietus strauji pārpludināja ielas un grāvjus, kā rezultātā cieta arī ēkas.

Sporta skola atzīmē apaļu jubileju

Sporta skola Spars 15.septembrī ar svinīgu pasākumu atzīmēs 60 gadu jubileju. Laika gaitā mainījušies sportisti, sporta veidi un treneri, bet sporta skola vienmēr bijusi epicentrs fiziskajām aktivitātēm Ventspilī.

4.lpp. Kultūra

Ventspils zēns sajūsmina slovākus

Desmitgadīgajam ventspilniekam Renātam Maksjutovam, Ventspils cālim 2006, vismīļākā nodarbošanās joprojām ir dziedāšana. Šovasar viņš guvis panākumus vairākos konkursos.

Draudzīgais bards dzied par mīlestību

Nosvinējis 50 gadu dzimšanas dienu, dziesminieks Jurijs Saksaganskis  aicina visus rīt uz Kultūras centru, kur notiks viņa jubilejas koncerts.

5.lpp. Sports

BMX braucēji gūst panākumus Latvijā un Baltijā

Sporta skolas Spars BMX komanda ar labām sekmēm startējusi gan Latvijas Grand Prix, gan Baltijas kausa noslēguma sacensībās, kurās tika izcīnītas vairākas godalgas.

Starptautisks kērlinga turnīrs

Jau desmito reizi notiks starptautiskais kērlinga turnīrs Ventspils kauss 2011, kurā par čempiona titulu spēkosies 14 komandas.

6.lpp. Otrā jaunība

Senioru mīlestība

Arī pēc 70 gadiem dzīve var būt kaisles, romantikas pilna un dāvāt prieku no apziņas vien, ka tev līdzās ir mīļotais cilvēks.

7.lpp. Reportāža: 1. septembris skolās

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: