Rudens ir labo darbu laiks, tādēļ mēs - ,,Klondaikas,, un „Tex Mex” darbinieki - nolēmām sagādāt lielu un mīļu pārsteigumu bērnu nama bērniem un devāmies pie viņiem ciemos.

Sarūpējām spēles un visu nepieciešamo mūsu gardajai pusdienu maltītei un devāmies ceļā. Fantastiskajai dienai lietus lāses tikai papildināja jau esošo jautrību mūsu vidū. Kamēr šefpavārs Havjērs Garsija gatavoja mums izcili garšīgās pusdienas uz lielās pannas, mēs ar bērniem devāmies rotaļās. Krāsaini baloni gaisā, spēles, smiekli, prieks, līksmība bija visas dienas garumā. Mēs visi sajutāmies kā „lieli bērni”, kuri priecājās par katra bērna smaidu – patiess prieks un sirsnība caurvija katra cilvēciņa sirdi.

Šeit vari apskatīties VIDEO un FOTO!

Sapņu piepildīšanai vajag tikai nedaudz, bet katram bērnam tā ir nenovērtējama dāvana. Vai mums izdevās šos mazos sapņus piepildīt? Noteikti, jo veikt patiesi labus darbus ir neticami vienkārši. Galvenais – vēlēties no visas sirds!

Ja arī Tev ir vēlēšanās palīdzēt Selgas bērnu nama bērniem, tad iegriezies a

tpūtas centrā „Klondaika” un uzzini, kas mazajiem ir nepieciešams, jo mēs kopā ar bērniem sastādījām viņu vēlmu sarakstu. Palīdzēt varēsi gan sagādājot nepieciešamās lietas, gan arī ziedojot naudu labdarības projekta „Laimīgā zvaigzne” ietvaros.

Uz tikšanos!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: