Pašvaldības SIA «Ventspils poliklīnika» turpina attīstīties, piesaistot jaunus speciālistus un ieviešot jaunus pakalpojumus, kā arī rūpējoties par patīkamām telpām. Veiktos uzlabojumus novērtējuši arī poliklīnikas apmeklētāji.

Kopš šī gada sākuma pilnveidots arī dermatovenerologa un ģimenes ārsta piedāvāto pakalpojumu klāsts. Dermatovenerologa Mārča Šeptes kabinetam iegādāts jaunākās paaudzes bezvadu videodermatoskops, ar kuru iespējams veikt precīzākus izmeklējumus. Savukārt ģimenes ārstes Ērikas Sprudzānes kabinets papildināts ar automātisko potītes brahiālā spiediena indeksa mērīšanas iekārtu. Tāpat kopš aprīļa reizi mēnesī pieņem arī Kurzemes Uroloģijas centra urologs Igors Carevs. Turpinot piedāvāto pakalpojumu pilnveidi, poliklīnika pašlaik strādā pie laboratorijas elektronizācijas, kas nozīmē, ka jau pavisam drīz ārsti un pacienti analīžu rezultātus varēs saņemt arī elektroniskā formātā.

Pagājušā gada laikā Ventspils poliklīnika iegādājusies vairākas jaunas iekārtas, ieviesusi jaunus pakalpojumus, kā arī piesaistījusi medicīnas speciālistus. Kopš pagājušā gada sākuma poliklīnikas pirmā stāva ārstnieciskās vingrošanas zālē pieejama grūtnieču vingrošana, kā arī jauna fizioterapijas metode – medicīniskā teipošana. Gada otrajā pusē papildināts acu ārsta kabineta piedāvāto pakalpojumu klāsts – atklāta acu ultrasonogrāfijas iekārta. Pagājušā gada rudenī, ņemot vērā iedzīvotāju ierosinājumus pilsētas pašvaldības īstenotās programmas «Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta» aptaujā, piesaistīti bērnu alergologi no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas. Reizi mēnesī poliklīnikā pamīšus pieņem bērnu alergoloģe Regīna Pakalne un alergoloģe-pulmonoloģe Līga Berķe. Kopš pagājušā gada beigām poliklīnikā pieņem arī jauna ģimenes ārste Tatjana Izgagina.

Vienlaikus poliklīnika rūpējas par 2013. gadā atklāto energoefektīvo ēku, lai pacientiem būtu ērti un patīkami atrasties poliklīnikas telpās. Poliklīnikas telpas ir ne tikai gaišas, plašas un ērtas, bet atbilst arī mūsdienu vides pieejamības prasībām.

Tāpat Ventspils poliklīnika regulāri organizē informācijas dienas, kurās iedzīvotājiem ir iespēja uzzināt poliklīnikas aktualitātes, kā arī uzdot poliklīnikas vadībai interesējošos jautājumus. Tiek veikta poliklīnikas arī apmeklētāju aptauja un vēlāk aizpildītās aptaujas anketas rūpīgi izanalizētas un ņemtas vērā. Šī gada sākumā 77% apmeklētāju norādījuši, ka ir apmierināti ar poliklīnikas telpu iekārtojumu; 73% apmeklētāju bijuši apmierināti ar poliklīnikas personāla attieksmi; 72% ar ārstu profesionalitāti, bet 65% – ar poliklīnikā pieejamajām diagnostikas iespējām.

Ventspils poliklīnika turpina strādāt pie jaunu speciālistu piesaistes, kā arī jaunu medicīnas iekārtu iegādes un novecojušo iekārtu nomaiņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: