Latvijas iedzīvotāji ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem no šīs vasaras atpūtas vai atvaļinājuma primāri sagaida iespēju pavadīt laiku ar ģimeni, pabūt jaunās vietās un izgulēties, liecina pētījumu kompānijas TNS jūnija sākumā veiktais pētījums.

Iespēju pavadīt laiku ar ģimeni sagaida 65%. Vēl Latvijas iedzīvotājiem populāras vēlmes šīs vasaras atpūtai vai atvaļinājumam ir apmeklēt jaunas, līdz šim neredzētas vietas (41%), izgulēties un atjaunot enerģiju (37%), kā arī apmeklēt kultūras pasākumus (25%). Apmēram katrs desmitais Latvijas iedzīvotājs ekonomiski aktīvajā vecumā, atpūšoties šovasar, sagaida iespēju iesaistīties jaunās, līdz šim neizmēģinātās aktivitātēs – 12%. Aptauju pētījumu kompānija TNS veikusi no 31. maija līdz 2. jūnijam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 950 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ventiņheiteris 22.06.2016, 18:07:24

    Aptaujas rezultāti ir neprecīzi - tusēt ar aliņu, skatoties futeni, un uzkost sievas gatavoto ēdamo. Nekam citam nav nozīmes!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: