Laikraksta "Ventas Balss" ceturtdienas numurā lasiet par to, ka atjaunos lauku ceļus. Šajā un turpmākajos gados novada pašvaldībai būs iespēja atjaunot ceļus. Tā sauktajā grants ceļu programmā novadam iedalīti 2,66 miljoni eiro no valsts un Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai. Lasiet par to, ka pēc šorttrekista Roberto Puķīša vēstules Latvijas šorttreka cilvēkiem aiziet no šī sporta veida nolēmis pieredzējušais treneris Māris Birzulis.

Lasiet par to, ka ielu uzturēšanai janvārī iztērēta aptuveni trešā daļa no tam paredzētā budžeta visam gadam. Lasiet par ventspilnieci Maritu Lesiņu, kura zīmē karikatūras. Lasiet par televīzijas šovu Kāzu gūstā, kurā izturot divtūkstoš pāru konkurenci, ventspilniece Ieva Bernšteine kopā ar draugu Artūru Janiševu ir viens no trim pāriem, kas iekļuvuši televīzijas šovā. Lasiet par to, ka nododot mantas komisijas veikalā, ir jāpanāk, lai pārdevēja pēc iespējas precīzāk aprakstītu to kvītī, lai pēc tam nebūtu jāpierāda, ka jums ir atdota sveša manta. Lasiet interviju ar vizuālās mākslas skolotāju no Ukrainas, kura pievērsusies jaunam radošās darbības virzienam Marinu Oščenko.

 

Marina Oščenko: ''Ventspils ir pilsēta, kur patīk organizēt un apmeklēt kultūras pasākumus. Mēs ejam klausīties, kā dzied dažādi Ventspils kori, toskait arī bērnu, ejam uz izrādēm. Tas ir tas, kā man pietrūka dzimtenē, – piesātinātas kultūras dzīves.''

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: