Svētdien, 11. oktobrī, Ventspils daudzbērnu ģimenes piedalījās veloorientēšanās pasākumā, kas kļuvis par projekta “Daudzbērnu ģimenes – Ventspils pilsētas vērtība” pasākumu cikla pirmo etapu.

Vecāki un bērni kopā ar Dr. Klaunu (Rebeka Arhipova, orff-mūzikas studijas pedagogs) iesildījās stafetēs un konkursos Zaļā namiņa pagalmā.

 

Vecāki un bērni, braucot pa pilsētas ielām, draudzīgi sekoja kartei “Govju parāde Ventspilī”, kuru pasākumam piedāvāja Ventspils Tūrisma Informācijas centrs. Veloorientēšanās piedalījās komandas: “Riteņgrauzēji”, “Liepājnieki”, “Drošā ķivere”, “Dr. Klauns ar ģimeni”.

 

Par dalībniekiem priecājās arī Ventspils pilsētas iedzīvotāji un viesi, jo ģimenes veloorientēšanās pasākumā piedalījās ar dziesmām un jokiem, bet Dr. Klauns pretī nākošos sveica ar vārdiem: “Daudz laimes mīlestībā!”, “Lai dzīvo ģimeņu prieks!” utt. Pasākums noslēdzās Oranžās Velonomas telpās, kur dalībnieki varēja pamieloties ar mājās ceptiem kēksiņiem, stipru kafiju un smaržīgu tēju.

 

Nākamās tūres projektā “Daudzbērnu ģimenes – Ventspils pilsētas vērtība” notiks Ventspils 4. vidusskolā (noslēgums 2015. gada 18. oktobrī, plkst. 13:00):

 

  • izstāde “Ģimenes šedevrs”,

  • lietoto mantu tirdziņš,

  • koncerts “Ventspils Goda ģimenes”.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: