Ventspilī ir pamanīti gados diezgan jauni cilvēki ar kruķiem, izliekoties par invalīdiem un ubagojot naudu, ventasbalss.lv portālam ziņo lasītāja Olga.

«Viņi ir trīs, tumsnēja izskata,» raksta Olga. Šos pašus invalīdus pamanīja Rīgā – tur viņi kļuva par raidījuma Bez Tabu galvenajiem varoņiem. Bez Tabu uzņemšanas grupa izsekoja klibojošo un uz kruķiem balstošo kompāniju, kas ubagoja Rīgas ielās. Jaunieši žurnālistiem sākumā sacīja, ka atbraukuši no Grieķijas, taču vēlāk atzinušies, ka tomēr ir no Rumānijas. Izsekojot rumāņu pārvietošanos ielās, Bez Tabu darbinieki nākuši pie secinājuma, ka balsta un kustības aparāts ārzemniekiem darbojas gana labi un kruķi viņiem pilnīgi noteikti nav vajadzīgi. Par to, ka tie ir pilnīgi veseli cilvēki, kuri lūdz naudu gājējiem, spiežot uz žēlumu, uzrakstīja arī mūsu lasītāja Olga: «Kruķi ir tikai skatam, no margām un soliņiem cēlās bez grūtībām. Spēra dažus soļus, lai iejustos tēlā. Lieliski aktieri!»

 

Fotogrāfijā, kuras autore ir Olga, un videofragmentā, kuru uzņēmis Bez Tabu operators, redzams, ka tie ir vieni un tie paši viesmākslinieki.

 

Ventspils pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Arājs atgādina, ka diedelēšana Ventspilī ir aizliegta, tādēļ, ja manāt pilsētas ielās tādus cilvēkus, tad var zvanīt policijai pa tālruni 63680808.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: