Pilsētas svētku pasākumos meklēsim TEVI, ventspilniek, bet Tu vari sameklēt MŪS! Iejūties fotogrāfa, žurnālista vai videooperatora ādā! Pieķer Ventas Balss komandu darbībā un saņem balvu!

Kamēr pilsētā valdīs mūzika un dejas, kamēr acu un vēdera baudas sitīs augstu vilni, bet sportiskais azarts izpaudīsies sacensībās un konkursos, mēs strādāsim, lai to iemūžinātu. Mēs būsim pilsētas ielās, parkos, laukumos, lai svētkus fiksētu fotogrāfijās, video kadros un ietērptu vārdos. Mēs strādāsim, lai Tev būtu iespēja atrast sevi un pakavēties svētku noskaņā.

Fotogrāfē, filmē Ventas Balss komandu pilsētas svētku pasākumos, pieķer mūs darbībā, iejūties žurnālista lomā! Pamēģini, kā ir būt aizkadrā un, kāds izdodas tavs kadrs!

Gaidīsim Tavu foto vai video e-pastā: kristaps@ventasbalss.lv ar norādi “KONKURSAM” līdz pat 2015. gada 4. augusta pulksten 24.00!  

Mēs no savas puses apņemamies tos atspoguļot portālā, bet interesantāko, atjautīgāko vai kādu citādi uzmanību piesaistošākā kadra autoram sadarbībā ar “Hercoga druka” sarūpēt balvu – stilīgu krekliņu Tavā gaumē! Un, ko zini, varbūt mūsu pirmā tikšanā izvēršas tālākā sadarbībā!

Tiekamies pilsētas svētkos!

P.S. Mūsu pazīšanās zīme būs šāda!

Iesūtītās konkursa bildes!

Foto: Matīss Kaņeps

Foto: Matīss Kaņeps

Foto: Dana Pečaka

Foto: nezināms

Foto: Laila Vīgerte

Foto: Uģis Audriņš

Foto: Santa Trešutina - Bloka

Foto: Aldis Birznieks

Foto: Laura Goldmane

 

Foto: Jans Deo

Foto: Līga Rūde

Foto: Ilze Goša

Foto: Silva Vensberga

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: