Ja Lieldienu laikā radušies jautājumi par to, kas ir Jēzus, kāpēc Viņam bija jāmirst pie krusta un vai tiešām Viņš ir cēlies no miroņiem, vai Bībele ir ne vien uzticams vēsturisks ziņu avots, bet arī Dieva Vārds, tad par to kopīgi domāt aicina Ventspils baptistu draudzes mācītājs Pēteris Tervits.

ALFA kurss sākas šodien, 8. aprīlī plkst. 18.30, Ventspils baptistu baznīcas trešā stāva telpās – Platajā ielā 13 (ieeja no sētas puses).

 

Alfa kurss notiek atbrīvotā, saviesīgā, draudzīgā un jautrā gaisotnē. Katras nodarbības sākumā ir kopīgas uzkodas, kas ir arī iespēja vienam otru labāk iepazīt.

 

«Klausies, uzzini, diskutē, strīdies un atklāj, jautā jebko. Alfa kurss ir vieta, kur neviens jautājums nav pārāk naidīgs vai muļķīgs,» aicina mācītājs Pēteris Tervits.

 

Alfa kurss notiks katru trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00.

Pieteikties iespējams arī zvanot Uļjanai Tervitei 25904796 vai aizpildot elektronisku anketu šeit.

 

“Klausoties lekcijas un runājot ar cilvēkiem, ir iespēja vairāk pārdomāt katru tēmu un varbūt pat uzzināt to, ko pats nezini, ka nezini. Bieži vien tikai tad, kad cits ir uzdevis jautājumi, saproti, ka arī pats nezini atbildi.”

 

“Kursa nodarbībās dzirdētais katru reizi apstiprina un nomierina prātu, garīgi paceļ un arī garīgi pamāca. Pēc katras nodarbības ir sajūta, ka mājās dodos ar kādu iegūtu vērtību, kura man dod drošības sajūtu un piepilda sirdi.”

 

“Redzēju, kā pāris mēnešu laikā Dievs cilvēkus pārveido un uzrunā. Tas man bija patiesi liels brīnums.”

 

Tā par Alfa kursu izsakās tā dalībnieki.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: