Puišu grupa “The Stones” šonedēļ klajā laiž videoversiju savam debijas singlam “Elpu aizturi”, ar kuru puiši startēja TV konkursā “Supernova” un izpelnījās plašu meiteņu uzmanību.

Dziesmu “Elpu aizturi” tās autors Igors Voļhins sākotnēji ir radījis angļu valodā ar nosaukumu “Free Your Mind”. Gan dziesma, gan tās izpildītāji – grupa “The Stones” – iekļuva konkursa “Supernova” atlasē. Lai arī dziesma netika līdz šova finālam, interese par muzikālo apvienību vairojās, tādēļ komanda nolēma turpināt darbu pie grupas attīstības un ierakstījusi dziesmas versiju dzimtajā latviešu valodā.

 

Šonedēļ skatītāju vērtējumam tiek nodota arī dziesmas “Elpu aizturi” videoversija, kas simbolizē tiekšanos pēc panākumiem, atvērtām acīm – arvien uz augšu.

 

“The Stones” dziesma “Elpu aizturi” patlaban iekļauta arī to dziesmu sarakstā, par kurām var nobalsot Latvijas Radio 2 aptaujā “Muzikālā Banka”. Pēc startēšanas “Supernovā” interesi sadarboties ar grupu paudis pats maestro Raimonds Pauls.

 

Jaunās puišu grupas dalībnieki piedalās arī Ingara Viļuma un Guntara Rača jauno dziesmu koncertuzvedumā “Mēs”, kura pirmizrāde notiks 24. aprīlī Ventspils Kultūras centrā.

 

Grupa “The Stones” ir četru ventspilnieku – Reiņa, Kārļa, Klāva un Matīsa – muzikāla apvienība, kas radusies Lūcijas Boitmanes vadītājā studijā “Jūras akmentiņi”.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: