Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņās par putrošanos ar elektrības rēķiniem, par bobsleja kamanu pārvērtībām, ugunsgrēkiem un citāma aktualitātēm.

AKTUĀLI

 

Libkovskim atkal tiek amats

Pēc nesekmīgas darbošanās pašvaldības uzņēmumā Ugāles nami un nelielas pauzes pašvaldības darbā šonedēļ Popes pagasta pārvaldnieka amatā stājies Mārtiņš Libkovskis.

 

Ugunsgrēkā saindējas ar dūmiem

Tārgales pagastā kāds jaunietis saindējies ar dūmiem, nesot ārā mantas no liesmu pārņemtas saimniecības ēkas.

 

Trīs uzvaras un rekords

Šorttrekists Roberts Zvejnieks šo sezonu noslēdzis ar pārliecinošu uzvaru Eiropas kausa finālsacensībās Vācijā, tomēr viņš arī labi apzinās, ka pagaidām paveiktais ir tikai sākums.

Joprojām putra ar norēķināšanos

Tā saucamo izlīdzināto maksājumu ieviešana par atsevišķiem komunālajiem pakalpojumiem joprojām rada iedzīvotājos dažādas neskaidrības.

 

Prūsis piepucēs bobsleja kamanas

Uz apkopi Sandim Prūsim nodotas viņa bijušās bobsleja kamanas, kas savu dzīvi turpina kā pilsētas vides objekts.

 

Viņi zina – te būs garšīgi

Ēdnīca Liedags katru darba dienu pulcē pusdienotājus no visas pilsētas. Lai arī interjers atgādina sen pagājušos padomju laikus, garšīgais ēdiens un omulīgais personāls atsver eiroremonta trūkumu.

INTERVIJA

Turpināt uzsākto ceļu

Pie jūras dzīvojošajiem smiltis nav nekas neparasts. Tā ir ikdiena, kurai pat nepievēršam nekādu īpašo vērību. Tās tur ir, un par to īpaši nedomājam. Bet reizēm notiek tā, ka lietas, kas mums ir tepat līdzās un kuras uztveram tik pašsaprotami, paver mums ceļu uz pilnīgi kaut ko jaunu – citu pieredzi, citām domām, citu nodarbi. Un, ja pienāk brīdis, kad rodas nepieciešamība kaut ko dzīvē pamainīt, iespējams, sevī ir vērts ieklausīties un vērts ļauties pārmaiņām. Tādām pārmaiņām un jaunai pieredzei ir ļāvusies arī psiholoģe, praktizējošā smilšu spēles terapeite KRISTĪNE STRAZDIŅA. Un viņa to nav nožēlojusi ne mirkli, lai arī nepa

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: