Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas: par grāmatvedi, kura piesavinājās uzņēmuma naudu, par kosmosu, kas noturēs Latvijā zinātniekus, kā arī par noziedzības līmeni un trūkstošajiem policistiem.

AKTUĀLI

 

Grāmatvede vērienīgi apkrāpj uzņēmumu

Šonedēļ notiesāta bijusīVentspils apģērbu šūšanas uzņēmuma SIA Leras grāmatvede, kas no uzņēmuma izkrāpusi 93,4 tūkstošus eiro. Viņa aizturēta Vācijā, tiesāta Latvijā un šobrīd gaida sprieduma stāšanos spēkā, ja vien cietusī to nepārsūdzēs.

 

Noziedzība pieaug, policija to apkaro

Sociālā spriedze visā Latvijā ir palielinājusi noziedzību. Arī Ventspils nav izņēmums. Neskatoties uz policistu trūkumu, ir pieaudzis arī atklāto noziegumu skaits.

 

Iespēja noturēt zinātniekus Latvijā

Līdz ar Latvijas kļūšanu par Eiropas Kosmosa aģentūras sadarbības valsti plašākas attīstības un darbības iespējas paveras arī Ventspils Starptautiskajam Radioastronomijas centram.

Invalīdu biedrībā svin jubilejas

Ventspils Invalīdu biedrības 11. februārī rīkotais sarīkojums Nesaki man neko! Ir vienkārši ļoti labi, ka tu esi pasaulē! guva lielu atsaucību.

Mūs visus vieno daudzveidība

Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs preses konferencē žurnālistus informēja par pilsētas budžetu kultūrai. Budžets kultūrai dalās starp četrām nozarēm, četrām kultūras izglītības iestādēm. Runa ir par Kultūras centru, kura budžets ir ap 1,6 miljoniem eiro, teātra namu Kurzemes filharmonija, kura budžets ir 1 miljons eiro, Ventspils muzeju, budžets – 1,5 miljoni eiro, visām bibliotēkām, kuru budžets ir 1,9 miljoni eiro.

OC «VENTSPILS» INFORMĒ

Kad grūtāk ir neatnākt

Starp Olimpiskā centra Ventspils atlētikas zāļu apmeklētājiem netrūkst tādu, kuri to dara jau ilgāku laiku, un ar divu atlētu pieredzi šoreiz iepazīstināsim.

 

Seko piedāvājumiem un akcijām!

Lai ventspilniekus aicinātu regulāri sportot, nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un dzīvot aktīvu dzīvesveidu, Olimpiskais centrs «Ventspils» dažādo savus piedāvājumus, rīko atvērto durvju dienas un dažādas akcijas.

SPORTS

Turpinājums Baltijā – pret somiem

BK Ventspils basketbolisti bez lieliem sarežģījumiem pārvarējuši BBL astotdaļfinālu, bet nākamajā kārtā viņus gaida cīņa ar pašreizējo Somijas čempionu Pyrinto.

Rugins klāt, Dubra prom

FK Ventspils turpina komplektēt sastāvu jaunajai sezonai un šonedēļ paziņojis par pussarga Ritvara Rugina atgriešanos. Savukārt aizsargs Kaspars Dubra savu karjeru turpinās baltkrievu čempionvienībā BATE.

NOVADĀ

Krauze pamet darbu pašvaldībā

Popes pagasta pārvaldnieks Vilnis Krauze, kas vienlaikus ir arī pašvaldības SIA Ugāles nami valdes priekšsēdētājs, nolēmis atstāt abus amatus.

Ārsta prakse uz laiku pārcelta

Gan laikraksta lasītājiem, gan citiem ugālniekiem radies jautājums, kāpēc Ugāles pagasta pārvalde nav ierādījusi dakterei Cērpai pagaidu telpas, kamēr ģimenes ārstes prakses vietā notiek remonts.

Soda smēķētājus un trokšņotājus

Novada domes Administratīvā komisija pērn visbiežāk iedzīvotājiem uzlikusi sodu par nelikumību būvniecību un necienīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

VIEDOKLIS

Līga Gabrāne

Laikraksta «Ventas Balss»

galvenās redaktores vietniece

Dzīvot labāk

Kad ir slikts garastāvoklis, meklējam vainu citos vai savos psiholoģiskajos sarežģījumus, bet ļoti bieži aizmirstam par savu ķermeni. Bieži vien izrādās, ka vajadzēja tikai pavingrot, pakustēties, izstaipīties – nomāktais garastāvoklis pazūd kā nebijis. Taču mums ir tik daudz attaisnojumu, kāpēc nebūtu jākustas, kur nu vēl jāsvīst un jāpūlas no visa spēka!

 

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: