Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Čiplociņš citas kultūras brālis

Kopš pagājušā gada novembra Prāmju termināļa kafejnīcai ir jauns nomnieks, kaut gan ventspilniekiem labi pazīstams. Uzvarot kārtējā konkursā par nomas tiesībām, savu biznesu sabiedriskās ēdināšanas jomā paplašinājusi Kristīne Birziņa un viņas SIA KiBi NNG.

Superpuika prot daudzas lietas

Dažādos pārbaudījumos un sacensībās četru nedēļu garumā noskaidrojies, ka par Ventspils Superpuiku 2014 kļuvis Mārcis Grīntāls.

2.lpp. Viedoklis: „Atbildība”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Megija Zakalovska

«Dzimstība ir rādītājs, kas tiešā veidā ir saistīts ar dzīves līmeni un tās kvalitāti. Var piešķirt vienreizējus pabalstus un dāvanas, kas, protams, ir bezgala skaisti, taču tas pavisam noteikti nav problēmas risinājums. Nesen kāda man pazīstama meitene, kurai jau tuvojas gadi 30, teica – vēl ne, es negribu uzņemties atbildību! Un patiešām! Kā cilvēks var plānot ģimeni, ja viņš nav drošs par to, ka varēs to nodrošināt?»

 

3.lpp.

Dome atbalsta mazturīgo ārstēšanos

Par pašvaldības atbalstu veselības aprūpes pakalpojumu saņemšanai, par rindām un citiem jautājumiem tika runāts Informācijas dienā par veselības aprūpi.

Bēbīšu bums ir tikai atblāzma

Arī Ventspils pilsētā un novadā, līdzīgi kā valstī kopumā, šogad vērojams dzimstības pieaugums, taču demogrāfi brīdina – ja nebūs atbalsta ģimenēm ar bērniem un tās nekļūs kuplākas, latviešu nācijai nav nākotnes.

 

4.lpp.Ventiņi TV ekrānos. Ideālās vakariņas ar pozitīvām emocijām

Četri ventspilnieki – Uldis Boitmanis, Igeta Gredzena, Solvita Pleinica un Kaspars Antess – mūsu pilsētu pārstāvēja atraktīvajā televīzijas šovā Gandrīz ideālas vakariņas. Viņu atsauksmes par šova filmēšanas procesu ir tikai pozitīvas, lai arī tas bijis laikietilpīgs un samērā nogurdinošs. Visi dalībnieki ar savu pieredzi labprāt padalījās ar Ventas Balss lasītājiem.

5. - 6.lpp.TV programma

7.lpp. Vārds studentam. Kādi kaķi maisā jeb jaunā SP valde

Nupat ievēlētā Ventspils Augstskolas Studentu padome (SP) ķērusies pie darba.

Zanda Zvidriņa: pieredze bija ļoti vērtīga

Līdzšinējā Ventspils Augstskolas Studentu padomes (SP) priekšsēdētāja Zanda Zvidriņa tūlīt absolvēs studiju programmu Datorzinātnes. Zanda SP grožus savās rokās stingri turēja kopš pērnā pavasara.

 

8.lpp. Sports. Sezona solās būt sevišķi interesanta

Jau šīs nedēļas nogalē Aizputē startēs Latvijas čempionāts motokrosā, kuram cītīgi gatavojušies arī motokluba Rodeo pārstāvji. Pēdējā spēku pārbaude pirms tā bija Baltijas Izaicinājuma kausa divi posmi.

Ventspilnieki lec velosipēdu sedlos

Startējusi jaunā MTB maratona sezona, kurā kā allaž aktīvi piedalās arī Ventspils velobraukšanas entuziasti, jau pirmajos mačos arī tiekot godalgotās vietās.

9.lpp. Darbs un nauda. Kāpēc jāaizsargā informācija

Kārtējā Biznesa rītā Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras Ventspils nodaļā uzņēmēji varēja noklausīties lekcijas un diskusijas par informācijas aizsardzību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: