Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kucēni pie patversmes žoga

Dzīvnieku patversmē Rembo dažu dienu laikā nonākuši pieci dažādās pilsētas vietās pamesti kucēni. Trīs no tiem lielā papes kastē nolikti tieši pie patversmes.

Melns cilvēks biedē iedzīvotājus

Ventspilniekus jau pāris gadus uztrauc kāds bezpajumtnieks. Pēdējā laikā viņš apkārt klaiņo ar melnu seju un tādēļ izskatās vēl jo biedējošāks.

2.lpp. Viedoklis: „Dzirkstošais zelts”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Pasaulē ik minūti piedzimst 255 bērni jeb aptuveni četri mazuļi sekundē. Tiktāl viss ir skaisti, taču, pirmkārt, gandrīz puse no jaundzimušajiem piedzimst trūcīgos un ļoti trūcīgos apstākļos, un, otrkārt, biežāk nekā katrs desmitais bērns piedzimst ar dažām nepilnībām.»

3.lpp.

Dāmas nesadala ceļu

Otrdien ap pulksten 13 Durbes un Dīķu ielas krustojumā saskrējās divas automašīnas, kuras stūrēja daiļā dzimuma pārstāves.

100% skaidrības par elektrību vēl nav

Iedzīvotāji šobrīd ir apmulsuši par to, kas 1. aprīlī notiks ar elektrības cenām, kā rīkoties ar jau noslēgtajiem līgumiem, un galu galā vēlas zināt – cenas pavasarī celsies vai paliks esošajā līmenī.

4.lpp. Bāriņtiesa informē.

5.lpp. Darbs un nauda. Darbinieki mācās ražotnē

Šogad Ekonomikas ministrija prognozē nodarbināto skaita pieaugumu vidēji par 2%. Arī Ventspils uzņēmēji jau sākuši izjust papildu darbaroku trūkumu.

Šokolāde un Sister’s Point paplašinās

Pilsētas centrā – tradicionālajās tirdzniecības vietās – pēdējā laikā atver un paplašina ne tikai lietoto apģērbu veikalus. Ventspilnieku iemīļotais veikals Šokolāde pārcēlies uz daudz plašākām telpām, bet tā vietā turpmāk būs veikals Sister’s Point.

6.lpp.

Otro reizi pētīs Ventspils jauniešus

Jauniešu motivācijas trūkums bija galvenais temats ekspertu diskusijā, kas norisinājās pēc biedrības Ventspils Jauniešu dome iniciatīvas. Tās rezultātus ņems vērā, jau otro reizi pētot Ventspils jauniešus.

Labo paziņu spēkošanās Baltijas līgā

Baltijas Basketbola līgas (BBL) čempionātā sākušās ceturtdaļfināla cīņas. Šonedēļ tās uzsāks arī BK Ventspils basketbolisti, kas divu spēļu summā mēģinās pārvarēt sev ļoti labi zināmās Lietuvas vienības Šauļi barjeru.

VK Ventspils sasit Aizputi un finišē otrie

Latvijas volejbola Nacionālajā līgā noskaidrotas astoņas spēcīgākās vienības, kas kvalificējušās izslēgšanas spēlēm. Šo vienību vidū jau savā debijas sezonā iekļuvis arī mūsu VK Ventspils, kas regulāro turnīru noslēdza augstajā otrajā vietā.

7.lpp. Ekspedīcija laukos. Pieturas vieta – Leči.

Vārves pagasta Lečos jūtams pavasaris; cilvēki noskaņoti pozitīvi, katrs sastaptais strādā un darbojas – cits sakopjot savu teritoriju, cits rosās mazajā uzņēmējdarbībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: