Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks, viņa vietnieks Māris Dadzis un pašvaldības speciālisti 20. septembrī Kuldīgā piedalīsies pieredzes un informatīvās apmaiņas seminārā pašvaldībām Open Day.

Pasākumu rīko Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, sadarbojoties ar Kurzemes plānošanas reģionu, Valsts reģionālās attīstības aģentūru un citām nozaru ministrijām Kuldīgas kultūras centrā.

 

Seminārā paredzēti ziņojumi un diskusijas par pašvaldību sistēmas pilnveidošanu, aktualitātēm teritoriju attīstības plānošanā, kā arī nozaru politiku prioritātēm vietējā līmenī. Latvijas pašvaldību un plānošanas reģionu speciālistus informēs par plānotajiem atbalsta pasākumiem Eiropas Savienības struktūrfondos 2014.–2020. gadā un jautājumiem, kas saistīti ar eiro ieviešanu 2014. gadā.

Valsts pārvaldes speciālisti sniegs atbildes uz pašvaldību biežāk uzdotajiem jautājumiem dažādās jomās un uzklausīs pašvaldību speciālistu priekšlikumus. Piedalīšanās šādā seminārā, skaidro Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks, ļauj labāk izprast, kā organizēt investīciju piesaisti un plānot teritorijas attīstību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: