Piektdien Ventspils 1. ģimnāzijā notiks Ventspils pedagoģisko darbinieku konference, uz kuru aicināti visi skolu vadītāji un skolotāji, lai runātu par izglītības darba aktualitātēm 2013./2014. mācību gadā.

Pedagogu konferenci no plkst. 10.00 līdz 12.00 varēs noskatīties tiešraidē portālā ventspils.lv un ventasbalss.lv.

 

Konferences sākumā dalībniekus uzrunās Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis.

 

Pedagogiem pasniegs Ventspils domes pateicības rakstus par ilgstošu ieguldījumu skolēnu mācību sasniegumu uzlabošanā. Ventspils Izglītības pārvaldes vadītāja vietniece Zane Matesoviča aktualizēs jautājumu par to, kuram nepieciešamas pārmaiņas jeb kā 21.gs.domāšana ienāk skolā. Par to, kas jāprot šodienas skolotājam, pastāstīs Latvijas Universitātes Dabas zinību un matemātikas izglītības centra vadītāja Dace Namsone. Par bērnu daudzpusīgas attīstības iespējām Ventspilī informēs skolas "Gudrinieks" direktore Ligita Priekule. Savukārt par pedagogu profesionālās meistarības pilnveides iespējām globālā mērogā runās Microsoft Latvia Izglītības programmas vadītāja Anita Zorgenfreija.

 

Konferencē piedalīsies Ventspils vispārizglītojošo skolu direktori, vietnieki, mācību priekšmetu apvienību vadītāji, skolotāji, Ventspils Mākslas skolas un Ventspils Jaunrades nama vadība. Plānotais dalībnieku skaits - ap 250.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: