Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pensijas indeksāciju vērtē dažādi

Nākamajā mēnesī lielākā daļa Ventspils un novada pensionāru saņems pensiju piemaksu, pateicoties indeksācijai. Tiks indeksētas pensijas, kuras nepārsniedz 200 latu. Pensionāri šo brīdi gaida ar dalītām jūtām – no vienas puses, priecājas par pensijas pieaugumu, no otras – bija rēķinājušie ar lielāku piemaksu.

Caur griestiem apzog Piltenes pastu

Piltenē notikusi trillera cienīga zādzība. Izlaužot griestos caurumu, garnadži iekļuvuši pasta nodaļā un nozaguši gandrīz 200 latu.

 

2.lpp. Viedoklis: „Balinātāju meklējot ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka

«Tas, ka valdības ministru un pārstāvošo partiju vidū pastāv domstarpības, bez šaubām rada diskusiju, kas ir pozitīvi vērtējama. Īpaši tad, ja diskusija noved pie pieņemama risinājuma pēc iespējas lielākai sabiedrības daļai. Taču brīdī, kad diskusija un savstarpēji apvainojumi valdības partiju vidū kļūst par ieroci, lai attaisnotu neizdarību, nevēlēšanos pieņemt kādu lēmumu, ministru domstarpības kļūst par destruktīvu parādību.»

3.lpp.

Rudenīgas noskaņas un zvaigžņu lietus

Šonedēļ sinoptiķi sola lietainu laiku un pērkona negaisus – īsti rudenīgas noskaņas. Taču pašu rudeni gaidīt vēl pāragri.

4.lpp.Novadā. Vecmeistari novērtē sportu un humoru

Ventspils novada pirmoreiz organizētajās senioru sporta spēlēs, kas notika Vārves pagasta Zūrās, dalībnieku vidū valdīja pacilāts noskaņojums, prieks par labi noorganizēto pasākumu, jaukajiem laika apstākļiem un iespēju izkustēties kopā ar vienaudžiem.

Mākoņu jestrums netraucēja

Disnejlenda, improvizēta makšķerēšana un suņu paklausības priekšnesumi – tā ir tikai daļa no visa tā, ko Popes svētkos pagājušajā nedēļas nogalē varēja baudīt atnākušie.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Blāzma neļauj čempioniem sasniegt hettriku

Ar pludmales volejbolu noslēdzies 3. Trīsbumbu spēļu čempionāts, kura kopvērtējumā uzvaru svinēja TalsuKrauzers. Talsenieki uzvarēja divās no trim disciplīnām, bet uzvarēt arī pludmalē viņiem neļāva Blāzmas volejbolisti.

Par pasaules un valsts godalgām

Krievijas galvaspilsētā Maskavā risinās pasaules čempionāts vieglatlētikā, bet Kuldīgā tika sadalītas valsts čempionāta medaļas pusmaratonā, un abi šie pasākumi norisinājās ar mūsu sportistu dalību.

Basketbola izlasei 1:1 ar Krieviju

Turpinot gatavošanos Eiropas čempionātam, divas pārbaudes spēles Arēnā Rīga ar Krievijas izlasi aizvadījusi Latvijas valstsvienība, uzvaras dalot uz pusēm.

7.lpp. Reportāža. Ventspils ekstrēmā nedēļas nogale

Nedēļas nogalē pilsētu satricināja divi tiešām skaļi un tiešām ekstrēmi notikumi – otrais Ghetto Games festivāls 14 dažādos sporta veidos un jau 16. Ventbunkera Lielās balvas izcīņa motokrosā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: