No 22. līdz 24. jūlijam ikviens ventspilnieku un pilsētas apmeklētāju aicināts nofotografēt vai nofilmēt regates „The Tall Ship Races 2013” dalībniekus – buriniekus un jahtas – Ventspilī.

Uzņemtās fotogrāfijas/video aicinām augšupielādēt draugiem.lv Ventspils lapā izveidotajā albumā vai izplatīt twitter.com, izmantojot atsauces birku (hashtag) #VentspilsRegate!

 

Augšupielādējot fotogrāfiju/video, jānorāda tās autors. Ja autors netiks norādīts, tiks pieņemts, ka autors ir pats publicētājs. Fotogrāfijas/video autors piekrīt, ka iesniegtā fotogrāfija/video var tikt publicēts portālā www.ventspils.lv, kā arī citos Ventspils pilsētas sociālajos medijos.


Konkursam fotogrāfijas un video iesūtīt līdz 29. jūlija plkst. 13.00. Pēc tam, 29.jūlijā, no iesniegtajām fotogrāfijām un video tiks izlozēti laimīgie, kas savā īpašumā iegūs:

  • kādu no 10 Pludmales akvaparka apmeklējumiem divām personām (1,5h);

  • kādu no 6 Sintētiskās ledus slidotavas apmeklējumiem divām personām;

  • kādu no 10 braucieniem ar kuģīti „Hercogs Jēkabs” divām personām.

Atgādinām, ka no 22. līdz 24. jūlijam Ventspilī piestās starptautiskās regates „The Tall Ship Races 2013” dalībnieki. Ventspils iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja apskatīt kuģus, paviesoties uz tiem, aprunāties ar komandām un baudīt citus kuģu komandu un Ventspils sagatavotos pārsteigumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: