Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Emociju vilnis nenorimst

Ar emocijām bagātu koncertu izskanējuši XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki. Taču svētku iespaidi un pozitīvais lādiņš vēl ilgu laiku atbalsosies kā dalībnieku, tā arī apmeklētāju atmiņās.

Nepilnības nebija par iemeslu traģēdijai

Labklājības ministrija uzskata, ka Ventspilī ir pārāk maz sociālo darbinieku, taču tas nebija par iemeslu nesenajai traģēdijai, kad Ventā ielēca sieviete ar bērniem.

 

2.lpp. Viedoklis: „Dod Dieviņi! ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Dod dieviņi dodamo, es saņemšu ņemamo, es saņemšu ņemamo ar abām rociņām... Raimonda Tiguļa kompozīcija Dod Dieviņi no nule aizvadīto Dziesmu svētku lielkoncerta Mežaparka estrādē mani šoreiz aizkustināja visvairāk. Tas nebūt nenozīmē, ka tās milzīgās Latvijas un latviešu tautas mīlestības un vienotības sajūtas, kas, dziedot Saule. Pērkons. Daugava, Gaismas pili un Manai dzimtenei teju fiziski jūtama sirds rajonā un tad dubultojas, trīskāršojas, simtkāršojas, nebija. Bija.»

 

3.lpp.

Ventspils Augstskolā piesakās studētgribētāji

Vakar, 8. jūlijā, Ventspils Augstskolā sākās pieteikšanās uz bakalaura un profesionālā bakalaura programmu studiju vietām, kā arī maģistra studiju programmām.

Meži jau ogotāju pilni

Šobrīd vairāki ogu uzpirkšanas punkti sāk savu sezonas biznesu. Savukārt ogotāji dabas dāvāto bagātību jau savākuši ne tikai, lai piepildītu pašu vēderus, bet arī lai ietirgotu kādu latiņu.

 

4.lpp.

Kupalas ugunskuri izdeguši

Pagājušās nedēļas nogalē Ventspilī izskanēja baltkrievu kultūras dienas No Līgo līdz Kupalai. Šogad svētki pulcēja simtiem skatītāju. Pie ventspilniekiem bija atbraukuši viesi no Minskas un Vitebskas apgabala.

 

5.lpp. Brīvostas ziņas.

 

6.lpp. Sports. Pārliecinoša uzvara pār Saldu

Aizvadītas Latvijas kausa izcīņas 1/16 fināla spēles, kurās pārliecinošu uzvaru izcīnījuši FK Ventspils futbolisti, kas izbraukumā ar 6:0 (4:0) sakāva Saldu. Pateicoties mūsu futbolista Dmitrija Kuzmina gūtajiem vārtiem, nākamajā kārtā iekļuvusi arī 1. līgas čempionāta komanda Tukums.

Izlasēm karstais vasaras laiks

Spēlēm bagātu nedēļas nogali aizvadījušas Latvijas jaunatnes basketbola izlases. U20 meitenes jau uzsākušas cīņu Eiropas B divīzijas čempionātā, U20 jaunieši aizvadījuši pēdējo pārbaudes spēli, bet U18 zēni vēl turpina gatavošanos sava vecuma čempionātam.

Palameika – trešā Dimanta līgā

Prestižajās Dimanta līgas devītā posma sacensībās Francijā savu iespēju izmantojusi Madara Palameika, viena no mūsu vadošajām šķēpmetējām. Uzrādot rezultātu 61,36 metri, viņa ierindojās uzreiz aiz abām galvenajām favorītēm – vācietes Obergfolas un austrālietes Miklas.

 

7.lpp. Dziesmu svētku atskaņas.

Emociju vilnis nenorimst

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: