Piedzīvojumu parkā sasniegts vienas dienas apmeklētāju skaita rekords, jo sestdien parku apmeklējuši aptuveni 2500 atpūtnieku.

Apmeklētāju skaita pieaugums skaidrojams ar Piedzīvojumu parka jauno piedāvājumu – 18. maijā tika atklātas jaunas un aizraujošas atrakcijas: bampermašīnas, bamperlaivas, tramplīnlaiva, mākslīgā ledus slidotava un bērnu autoskola. Šīs atrakcijas apmeklētājiem radījušas lielu interesi. Vispopulārākā jaunā atrakcija ir bamperlaivas – brauciens ar piepūšamo laivu pa ūdens baseinu.

Nenoliedzami pieprasītas ir arī jau iecienītās atrakcijas. Starp populārākajām ir gumijlēkšanas batuts, katapulta, piepūšamā atrakcija „Jautrais namiņš”, kā arī virvju trase „Kaķa taka”.

Līdz ar piedāvājuma paplašināšanos Piedzīvojumu parks apmeklētājiem izveidojis komplekso piedāvājumu – atrakciju komplektus ar atlaidi līdz 50%.

Kopumā pieejami trīs atrakciju komplekti:

  • Nr.1 – Jautrība un prieks. Ietilpst bērnu autoskola, bampermašīnas, bamperlaivas, kameršļūkšana, piepūšamā atrakcija "Jautrais namiņš" un gumijlēkšanas batuts. Šis komplekts piemērots bērniem no 7 - 12 gadiem.

  • Nr.2 – Spēks un veiklība. Ietver atrakcijas: bamperlaiva, bampermašīna, kameršļūkšana, tramplīnlaiva, Rodeo bullis un katapulta. Komplektu var izmantot apmeklētāji no 13 gadiem un pieaugušie.

  • Nr.3Izaicinājums un drosme.Sastāv no atrakcijām: tramplīnlaiva, katapulta, trakais rotors, tarzāna lēciens un kaķa takas "Spēka trase". Komplekts piemērots ekstrēmu sajūtu cienītājiem! Šis piedāvājums būs spēkā no 15. jūnija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: